Протеини или нещо друго на ниска цена и с добър ефект

21.05.07
12:33

Съществува ли нещо което да дава добър ефект и да е на ниска цена.Аз съм само 50 кг. и съм на 16.Предложете ми нещо.От тази седмица започвам да тренирам.Предложете ако има и някви хапчета от така наречените “химии” които да ми помогнат да кача сащо не много скъпи.Мерси предварително

HE

21.05.07
13:33

На 16 г. химия що ли не ти заключа темата направо! Само да видя споменаване на забранени вещества и темата заминава!
Щом от тази седмица почваш да тренираш почни първо с добър хранителен и тренировъчен режим - как не се научихте, че вълшебни хапове и пудри няма!

21.05.07
14:20

Ами аз за тва питах дали има нещо което да неми навреди щото съм малак още.Ами кажи някви протеини с добро качество и на ниска цена.

HE

21.05.07
15:12

Казал съм ти в предишния пост на какво да наблегнеш - почети малко в сайта и форума.

21.05.07
15:57

Отначало ти трябва само хранене,тренировка и сън.Другото по нататък.Най-голямо внимание обърни на храненето.Потърси малко да разбереш с какво трябва да се храниш главно.Успех

21.05.07
16:06

след 2рия 3тия месец ще търсиш добавки !

21.05.07
16:14

tenks

Да не говорим, че хубавите протеини изобщо не са евтини мен ако питаш. И то за човек без особен голям доход на месец.
Яж яко и тренирай пък с времето ще навлезеш навътре в нещата щеш не щеш ;)

21.05.07
16:59

До скоро тренирах колоездене но се отказах тааа пиех POWER MASS GAIN та въпроса ми е за фитнес дали става щото пише че е за спортуващи хора.Аз си го зех главно защото дава въглехидрати

Мнението беше редактирано от qvkata на 21.05.07 17:02.

21.05.07
17:06

Че става, става, ама зависи какви цели преследваш...

21.05.07
17:10

ето за това говоря http://www.maxefect.com/bb/index.php?page=shop.product_details&category_id=11&flypage=shop.flypage&product_id=153&option=com_virtuemart&Itemid=53&vmcchk=1&Itemid=53

Еми като цел за сега ми е обем да натрупам.

21.05.07
19:10

Еми, пий си гейнер-а, ама наблегни на качественото хранене!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1