моля за коментар и съвет :)

21.05.07
10:10

Това го копирам от друга тема, тъй като там никой не ми отговори, защото темата беше изчерпана. 

Bio:

Ми бягаш 3-4 пъти седмично със средна интензивност, около 40 минути. 5-6 хранения на ден, намаляне на въглехидратите (може би не до нивото на НВД като за начало): без бял хляб, избягване на вафли и шоколади. Ядене на протеинови храни - яйца, месо, сирене; салати. Вечер без въглехидрати. А самите храни ти си ги измисли, съобразявайки се с хранителните им стойности. Дори неголямото ограничаване на въглехидратите и увеличаването на аеробната активност дава резултат.

Това ми се стува доста подходящо за мен (като се има предвид, че през деня съм в движение и нямам много време за фитнес). Та може ли накой да даде мнение. На 20 години съм, 167 висока, 59кг. Имам излишни мазнинки по корема, бедрата, дупето, ръцете и имам огромното желание да се отърва от тях. Мисълта ми е, възможно ли е това да стане по посочение по горе начин, т.е. тичане 3-4 пъти седмично по 40 мин и хранителен режим доближаващ се до НВД (само доближаващ се!!! нямам възможност за по- строг..)?

Имам въпросче и за упражненията, които правя вкъщи. По 40 коремни преси (1 серия) всеки ден (това го правя от близо 3 години). Имам образувани плочки, но както казах .. и мазнинки отгоре.Притеснявам се и малко за гърба си.. не го ли натоварвам твърде. Лицеви правя 2 серии(или 1) по 10. И упражнения за ръце с гиричка 5кг (искам да попитам това не е ли голяма тежест за момиче???) А имам и оформена мускулатура на ръцете и се опасявам да не станат твърде едри заради тежестта, с която ги тренирам. Освен това преди да започна с упражненията правя малко загрявки, разтягания (или стречинг май се казваше). Ако някой даде коментар в/у тренировката ще съм много благодарна.

Извинявам се, че тук пуснах този пост, но по горния коментар ми грабна вниманието и го свързах с моите въпроси.
Предварително благодаря smile

21.05.07
18:16

мисля, че ще ти свърши работа.аз не съм фен на бягането (предпочитам велоргометър).пресите си ги прави, но не всеки ден.мазнинките ще се махнат с кардиото и диетата и плочките ще се покажат.ако си мислиш, че с коремни преси си натоварваш много гърба - грешиш.личното ми мнение е, че с една гиричма не става добра тренировка.килограмите ...... относителна работа.

21.05.07
22:16

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:24.

22.05.07
20:15

мерси много за съветите :)
тези дни ще си купя по- леки гирички.
Надявам се до година да си намеря фитнес и да имам време да го посещавам.. че от 2 години някъде не съм ходила.
А с тичането продължавам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1