болка в корема ?

SO

21.05.07
17:49

здравейте
досега неми се бе случвало но докато си правих лежанакта и мусколите на корема супер много ме заболяха  :bug: . Много ми е чудно  защо точно на корема ?! Да изясня че правих с повече килограми от колкото ми е нормалното

Темата беше редактирана от sorog на 21.05.07 20:12.

Всъщност коремът участва доста активно при подобни упражнения за гърди. Именно регулирането на налягането в коремната кухина придава стабилност и сигурност (особено при повдигането), а това става като контролираме дишането. Явно доста си се изнасилил с тези допълнителни килца. Ако не ти мине до 1-2 дена, пиши пак

SO

21.05.07
20:12

отмина още слет 10 минути но имах чувството че всичките мусколи се схващат (на корема)

22.05.07
03:52

каква болка точно(много рязка и силна+схващане на коремните мускули).....имал ли си крампи досега :-) ,в такъв случай ще решиш проблема с малко  магнезий ;-)

SO

22.05.07
10:04

какво е крампи ? иначе болката беше като схващане рязко и доста болезнено

22.05.07
21:08

казано от sorog на 22.05.07, 10:04:

какво е крампи ? иначе болката беше като схващане рязко и доста болезнено

точно това,което си получил е крампа,болезнено схващане на мускула,300 мг магнезий дневно ще свършат работа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1