22.05.07
12:57
тренирам (непрофесионално) от новгодина насам.и преди спъм тренирал но за по 2 -3 месеца сега не мисля да спирам... дос коро чистех свалих доста мазнини сега искам да задържа тези килогарами....започнах помалко да увеличава въглехидатите и тн... въпроса ми е може ли за обяд да вкарвам по 2-3 кебапчета със домат и краставица ?
:) Може, нормално като тренираш имаш нужда от много, много храна. Повярвай като ти казвам, че храненето е основното занимание на един билдер. По-добре е когато хрането е качествено, месото и източника на протеините е добър. Кебапчетата не са добър вариант, но ако за това имаш възможност, яж. Не прекалявай с тях обаче, че ще се натровиш, въобще нямаш идея какво има в каймата. Яж честичко, по малко, подържай метаболизма си бърз.
22.05.07
15:41
Благодаря за бързия отговор!
Ами опитвам се да ям на малки дози често ... това надявам се ще свърши работа :) не мисля да включвам хляба в храненето си просто повече готвено .... добър вариант ли е ?
И да попитам за киселото мляко ... Мога ли да похапвам от него повечеко,примерно когато изпитвам много голям глад 1 кофичка кисело мляко го потушава .... но това ако е късно вечерта ?
22.05.07
16:43
Зависи какво готвено! Аз се пазя като мишка от котарак като ида на село, щот бабката е свиканала да слага по 100-150гр. олио на ядене докато го готви ( не се майтапя ).. и само като видиш манджата след приготвянето й и ти вече визуално се представяш колко мазен ще си след 1 седмица престой в иначе хубавия градец ( аз си му викам селце де, за Монтана става на въпрос, но как де е ). Иначе се старай неща като кремвирши, кюфтета, кебапчета, салами и т.н. да ги избягваш перманентно! Киселото мляко не е проблем да си го хапваш и сутрин и вечер и когато ти се яде.
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 22.05.07 16:46.
22.05.07
18:33
:lol: хаххаха ами манджите на майка ми не са мазни ... аз съм и казал даже сапръжки,застройки и такива раути изобщо не прави ... минимално количество мазнина има. :-P иначе за кренвиршите и колбасите знам ... за това пък копувам пушено пилешко,или телешко или там някакво но месо ... в смисъл няма как да не е.амм между другото създърмата добър вариант ли е (телешка)?