Маса без тежести

05.03.04
11:26

Според вас възможно ли е да се направи маса без тежести, т.е. само упражнения с тежестта на тялото? Например само от лицеви опори, набирания, кофички и всички останали, които не ползват допълнителна тежест. Естествено ако човек се храни както трябва - супер много :lol:

PM

05.03.04
11:34

po princip do kolkoto znam (koeto ne e mnogo) licevite opori sa za relef kakto i nabirankite no pri edno dobro hranene spored men e vazmojno no nai dobre drugite da si kajat mnenieto

05.03.04
12:19

Според мене с тези упр.можеш да се оформиш доста добре ,но за маса ипльтност си трябват тежести

05.03.04
12:32

Spored men moje. Za grub nabirania s 6irok hvat. Za bizeps licevi i nabirania s tesen hvat. Za gurdi kofi4ki. Za triceps kofi4ki s tesen hvat i plutno dolepeni lakti. Za ramo…ako moje niakoi da ti pomogne da zastane6 na ruce i da stoi6 taka. Posle da se nau4i6 da hodi6 malko i 6te ima6 super efekt. Estestveno s tejestite 6te e mnogo po-burzo, bezbolezneno :)  i lesno.

05.03.04
12:35

С лицевите опори само с тежестта а тялото маса не се прави. Кофичките и набиранията обаче са друга работа. С тях маса определено може да се прави, но до един ммент. После тежестта на тялото става недостатъчна и трябва да се “утежниш” с нещо, например дискове на колана.

05.03.04
13:04

Mr.Muskul би ли обяснил как лицевата опора действа на бицепса че не можах да схвана този ефект :lol:

05.03.04
18:19

Napravi 100 licevi opori kato rucete ti sa po4ti edna do druga i da vidia kak 6te ti e bicepsa posle.

05.03.04
23:41

Mr. Muskul, мене тогава ме удря в трицепсите, не в бицепсите  :D

GY

06.03.04
11:09

hm licevite mi vlizat v tricepsa :}}}} pak za ramoto :} moje i mokri kofi4ki ;}}} samo vnimavai da ne padne6 ;} Za grub 6irok hvat :}}} Mnou lo6o uprajnenie :}}}}}}}}}}}}} ae

uspehi

DI

06.03.04
18:40

spored men moje .No zawisi i ot 4oweka,KAKwa genetika ima.Imam edno priqtel4e napraai 40 r1ka ot lotowi(nabiraniq kofi4ki glawno),a pak az ot tiq lostowe powe4e ot 33,5 nemojah da q dokaram

08.03.04
14:32

ЛЦЕВИТЕ ОПОРИ СА УПР.ОСНОВНО ЗА ТРИЦЕПСА И ГЬРДИТЕ .НАБИРАНИЯТА СА ЗА ГЬРБА,А С ТЕСЕН ХВАТ УЧАСТВА ИБИЦЕПСА :o

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1