как да свалям

HH

23.05.07
20:30

така как мога да сваля вече натрупаните килограми защото не ходя на фитнес и няма как да правя кардио плс кажете някво нещо което в къщи мога да го правя а става ли само с диета???
има ли смисъл при положение че имам малко повече мазнини по корема да правя кореми преси

23.05.07
21:50

Ами и с диета само може обаче значително по-бавно ще стане.Ако проблема ти е че номожеш да ходиш на фитнес можеш да тичаш навън сега лятната ваканция.Коремните преси ще ти развият мускулатурата на корема обаче зада я искараш трябва да имаш малък % подкожни мазнини.

23.05.07
22:17

Прави кросчета и диета. Също така едно стайно колело е добре дошло във всеки дом...

HH

24.05.07
07:38

казано от MOHCTAPA на 23.05.07, 22:17:

Прави кросчета и диета. Също така едно стайно колело е добре дошло във всеки дом...

и каква му е цената ако мога да попитам 200 -300 на дали някой ще ги даде от моето семейство майками неще защото не и било добре сърцето а баща ми го мързи аз не моаг да спестя толкова пари трябва една година да пестя аз тия пари които ги спестявам като не ги давам за храна и ще отслабна по ефективно.сори ама наще не са от хората които биха дали пари за нещо излишно те не искат да ходят в метро едни дъмбели ад ми земати аз хем им давам парите вече няколко седмици се инатат.просто не са от хората които биха дали за нещо толкова излизашно след като могат за алкохол и цигари

24.05.07
10:16

Еми значи ще тичкаш :)

HH

24.05.07
12:11

казано от alleN на 24.05.07, 10:16:

абе в нас имам боксова круша от тия бързите с нея се запахтявам доста стабилно и се пота дали ще свърши работа че мене ми е съвсем малко на корема като постегна и позастана малко по в няква поза и изпъкват леко плочки просто ми е да се свали малкото.

24.05.07
15:04

Като се потиш не сваляш мазнини.

24.05.07
18:25

казано от hhhh на 24.05.07, 12:11:

абе в нас имам боксова круша от тия бързите с нея се запахтявам доста стабилно и се пота дали ще свърши работа че мене ми е съвсем малко на корема като постегна и позастана малко по в няква поза и изпъкват леко плочки просто ми е да се свали малкото.

Нищо няма да направиш с това. Тогава си купи колело и карай навън - там не ти трябват толкова много поари - вземи някакъв БалканБайк и дерзай  :-)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.05.07 18:26.

HH

24.05.07
21:12

казано от MOHCTAPA на 24.05.07, 18:25:

казано от hhhh на 24.05.07, 12:11:

Нищо няма да направиш с това. Тогава си купи колело и карай навън - там не ти трябват толкова много поари - вземи някакъв БалканБайк и дерзай  :-)

хм аз имам бегач ама не знам дали ще намирам време да го карам пък и сам е тъпо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1