23.05.07
12:45
http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=1040772
някой пробвал ли е тази програма казва се че за две седмици трябва да добавиш най малко 3/8 от инч на ръцете си което е почти 1 сант. Защото 1 инч = 2.54 санта като разделим на 8 и после умножим по 3 се получава приблизително 1 сант или греша ???
Най много ме учуди това как трябва да се правят по 1 набиране в серия като времето зак оето трябва да направип набирането е 1 минута приблизително.А искам да попитам може ли да заместим набирането с някакво друго упражнение с френско примерно ? Смисъл не да заместим а да изпълняваме по същия начин упражнението ?
Темата беше редактирана от The Prowler на 23.05.07 12:49.
Да сложиш френско вместо набиране? И по каква логика?
При положение, че се прави
набиране - бицепсово
кофички - екстензия с дъмбел с две ръце и т.н.
Набирането, може да го заместиш със скрипец, ама...
23.05.07
12:58
Смисъл дали ще има ефект като го правя по същия начин 1 повторение за серия и естествено ,че ще търся ефект върху трицепса идеята ми е да използвам метода и с др упражнения ... А като цяло мислите ли че ще има ефект от програмата ?
Мнението беше редактирано от The Prowler на 23.05.07 13:02.
Като цяло в t-nation не пишат случайни хора, обаче и програмите не са им съвсем за начинаещи. Особено набиране 30 секунди нагоре 30 надолу е доста озорващо, а целта 60 надолу 60 нагоре е нечовешка. Иначе кой спортисти имат най-ясно изразени мускули (не говорим за културисти) - гимнастиците. Йордан Йовчев е доста дефиниран. А кака изпълняват движенията гимнастиците? Бавно!
Можеше да прочетеш коментарите под стаията да видиш какъв личния опит на хората и резултатите.
Извадка.
Start
6’3” 208
15-1/2 inch Left Upper Arm
15.75 inch Right Upper Arm
Finish
6’3” 214
15-7/8 inch LUA
16 inch RUA
Тоест този е получил обещаните 3/8 инч.
Ако ще пробваш, следвай програмата както е написана, иначе ще се получи нещо съвсем друго. Просто зад всяка система си има някаква логика. Но и аз съм съгласен с locvs, че тази програма не е за начинащи.
24.05.07
12:01
М-м-м да, ще се получи зверско претрениране. Бавното изпълнение ти гарантира доста млечна киселина, пък тя ще задържи вода и след 2 седмици експерименти ще имаш бицепси и трицепси по-надути от по принцип...