Застой

24.05.07
18:27

От 3 месеца сам в некаф ужасен застой седя си един и сащ, ръката ми е 39см и от 3 месеца немога да кача и милиметър,променял сам програмата, но няма никаф ефект ,  храната и тя си е добре , от какво друго може да е?

24.05.07
19:25

Ами от нещо друго....Няма какво.Сигорен ли си че си добре с храненето.По нататък става по-трудно ама 3 месеца да не си качил нищо...

24.05.07
22:22

Е, така е, има и застой...опитай със суперсерии, гигнаткси суперсерии, дропсерии, разчупвай програмата. Нещото, което мен ме вади от застой е повторения 20+

24.05.07
23:47

ако правя повече от 20 повторения трябва да смъкна тежеста с която дигам с доста, това как ще се отрази

25.05.07
09:10

казано от body1 на 24.05.07, 23:47:

ако правя повече от 20 повторения трябва да смъкна тежеста с която дигам с доста, това как ще се отрази

На самочувствието ти може би зле, но на мускула добре.

25.05.07
15:42

Като за начало може да кажеш каква ти е програмта за ръце и какъв ти е стажа ,защото така само с догатки никои неможе да ти помогне...

25.05.07
15:50

Не казвай , че ядеш щом не растеш.
Тренировката е последното нещо , което е причината. Естествено винаги я разнообразявай и
изпълнявай упражненията правилно.  Но при 39 ръка трябва много храна според мен.
Имаш база поне до 43-45 само с храна и добавки да направиш.  Намали калориите, които гориш,
за сметка на тези , които вкарваш. Протеин и пак протеин! Но не забравяй зеленчуците и плодовете:)

25.05.07
16:07

казано от Kazaka на 25.05.07, 15:50:

Не казвай , че ядеш щом не растеш.
Тренировката е последното нещо , което е причината. Естествено винаги я разнообразявай и
изпълнявай упражненията правилно.  Но при 39 ръка трябва много храна според мен.
Имаш база поне до 43-45 само с храна и добавки да направиш.  Намали калориите, които гориш,
за сметка на тези , които вкарваш. Протеин и пак протеин! Но не забравяй зеленчуците и плодовете:)

Тренировката съвсем не е последното нещо в което може да е причината... повечето трениращи обръщат прекалено голямо внимание на храненето като си мерят всяка хапка и оставят тренировките на заден план(не търсят причината там,не разнообразяват)... това е грешка.Не казвам че трябва да се занемарява и храненето ,просто трябва да се търси балансът между двете..

ПП:и без добавки може да се направи ръка 43-45 ...

25.05.07
16:34

аз лично тренирам от 11 месеца сериозно(23 годишен съм), без да взимам добавки,химии и т.н.; не следвам никакъв хранителен режим,просто гледам да хапвам малко повечко...та, стигнах до закл.,че чисто мнго бавно се расте - като почвах първите  месеци ръката ми порасна дотс бързо,нацепих се като не знам какво, но след това мнго бавно става - качих едва 1,5 см, сега ръката ми е 38 см студена.
Истината е в постоянството според мен, добре ще е поне човек да си направи някакъв хранителен режим,но за мен лично е доста трудно да се придържам точно към един начин на хранене.
Не знам дали позлваш добавки,но,ако тренираш чисто, тези ,които употребяват не можем да ги настигнем,това е истината, дал съм си сметка,че за да стигна ръка от рода на 45см,ще ми трябват поне 3 години сигурно(най-малко), но в крайна сметка всеки си знае.

та, ако искаш да растеж бързо, почни добавките,аминокиселини и т.н.; така ще можеш да се въстановяваш по-бързо и да хранищ по-добре мускулите и ще имаш съответно по-голям растеж. Тренировката има значение наистина,но не мисля,че човек трябва непрекъснато да разнообразява ...чак пък толкова...ако тренираш редовно резултат ще има,но е сигурно 2 пъти по-важно как се храниш,с вдигането само подсещаш мускула да се храни...

не,знам,така мисля аз..УСПЕХ!

25.05.07
22:13

казано от body1 на 24.05.07, 18:27:

От 3 месеца сам в некаф ужасен застой седя си един и сащ, ръката ми е 39см и от 3 месеца немога да кача и милиметър,променял сам програмата, но няма никаф ефект ,  храната и тя си е добре , от какво друго може да е?

Просто си претоварил нервната си система с твърде продължили във времето тренировки, почини си без да тренираш 2 седмици и всичко ще е наред.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1