10.04.06
18:19
Взех си тази хранителна добавка за изгаряне на мазнини как да я пия точно за най добър ефект?Продукта е на САТУРН СУПЛЕМЕНТС
Е няма ли етикет, на който да пише ?
Най-малкото може да сложиш и един линк към продукта :lol:
преди година го бях пил, но тогава още имаше и ефедрин вътре - 30мин преди тренировка. и не те съветвам да го пиеш вечер.
казано от FRANKO1 на 10.04.06, 21:07:
преди година го бях пил, но тогава още имаше и ефедрин вътре - 30мин преди тренировка. и не те съветвам да го пиеш вечер.
Здравейте!
А имаше ли ефект? Защото преди малко си купих такъв. Трябва да отслабна 13-15 кг (корем) :-/ .Този, който си го купих все още има ефедрин вътре, не знам как но не е стар, срока му на годност е до 12.2008. Питах жената и тя каза, че е забранен вече но това са от последните бройки.
http://www.saturnsupplements.com/products/sports/redz.htm
Етикета е малко по различен. Фона е червен вместо черен, а крагът е бял.
Saturn’s new REDz Ephedra-Free
Предполагам, че това е етикета на новят, който не съдържа съставката Ma Huang (8% extract 24 mg. ephedra alkaloids)
Мнението беше редактирано от Guardian на 10.05.07 21:55.
10.05.07
21:00
защо е забранен ?!
откъде го купи?
ефекта е .... страхотен!имах усещането, че ще изкъртя железата в залата, а и ако е подплатен с хубава диета няма начин да не свалиш.
E Супер. От “Безистен”-а на втория етаж има един магазин за хранителни добавки и от там си го купих но мисля, че взех последното бурканче. Поне беше последното в магазина. Аз я питах “Това последното ли е ?” И тя ми каза “МАЙ да” т.е. не беше много сигурна така,че можеш да провериш.
edit: Първи резултати !!!! 3 дена - 4 кила като се има в предвид че вчера изядах 7 шоколадови бонбона и изпих 2 литра бира !! Но правя големи кардио по 2 пъти на ден.
Мнението беше редактирано от Guardian на 14.05.07 07:26.
14.05.07
16:32
дали ще има още 8-/
24.05.07
09:17
edit: Първи резултати !!!! 3 дена - 4 кила като се има в предвид че вчера изядах 7 шоколадови бонбона и изпих 2 литра бира !! Но правя големи кардио по 2 пъти на ден. Гледай да не изчезнеш стова темпо! :coolsmirk:
Гледах му профила и никъде не видях ефедрин .
Мнението беше редактирано от ale на 24.05.07 09:21.
Сега произвежданите нямат.Преди години всички имаха.Доколкото разбрах от темата @Guardian е взел стара бройка с ефедра, което малко ме съмнява т.к. минаха години от забраната и.
поне отпреди 2 години е.поне аз тогава вземах от тях.миналото лято ми бяха казали, че вече нямат от него
25.05.07
08:20
Да това е от последното ни зареждане преди забраната от 2004.Срока на годност е почти до края на 2008 година така че моля не спекулирайте.
SNS
25.05.07
10:56
То според мен всички бърнъри не трябва да се пият преди лягане,
поне на мен ми действат превъзбуждащо и не мога да заспа...
Бърнъра на Нутрим сякаш не ми действаше така, но този супер кътс 3 на Юниверсъл направо
ме държи буден с часове... Незнам дали е от него обаче или така съм свикнал.
26.05.07
22:59
Lol, дали няма още някоя бройка залежала
Да Emzo има-седем в Бургас и пет бройки насипни в Софиа.Така че ако те интересува моля заповядай.
27.05.07
08:27
казано от SNS на 26.05.07, 22:59:
Lol, дали няма още някоя бройка залежала
Да Emzo има-седем в Бургас и пет бройки насипни в Софиа.Така че ако те интересува моля заповядай.
Това са бройките с ефедра, така ли ?
27.05.07
14:41
Това са бройките с ефедра, така ли ?
Да.