16.05.07
08:06
Аз съм 90 кг , искам да премахна тия мазнини и после да почна да трупам мускулна маса. Кажете ми на каква диета да се подложа , какво не трябва да ям и тк.
16.05.07
08:08
казано от biri4kata на 16.05.07, 08:06:
Аз съм 90 кг , искам да премахна тия мазнини и после да почна да трупам мускулна маса. Кажете ми на каква диета да се подложа , какво не трябва да ям и тк.
www.bb-team.org .. пишеш в търсачката “НВД/Калориен баланс/РБД” ...
ей пич чета, че трябвало да се яде пълномаслено мляко. я ми кажи по точно кво е това мляко, аз си вземам на баба. 4.7% е млякото.
Пълномаслените са около 3% процента. Има и високомаслени, но лично на мен са ми супер гадни на вкус - едни слузести. 3-3,6% е идеално и супер вкусно ;-)
25.05.07
14:27
казано от Bio на 25.05.07, 13:13:
Пълномаслените са около 3% процента. Има и високомаслени, но лично на мен са ми супер гадни на вкус - едни слузести. 3-3,6% е идеално и супер вкусно ;-)
Не знам, но това дет е ‘на баба’ и уж е 4.5% ми влиза много добре сутрин с 50-70гр. овес и 2 лъжици натурален мед.. :) ( хапвам полувината и другата полувина за следобяд ( само млякото).. )
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 25.05.07 14:28.
25.05.07
15:28
казано от Bio на 25.05.07, 14:54:
То няма проблем от мазнините, просто на вкус...
Ммм.. това “на баба” не е.. кой знае колко нишесте ръгат, ама е стегнато, а на вкус определно има разлика от млеката дето са 2%.. по-мазничко е но определено не мога да го нарека слузесто или гадно.. не знам.. аз така го усещам.. скъпичко ( в сравнение с другите млека, все пак е 0.75лв., а има млека по 0.45лв. ) е ама си е оферта.. пък и като 1-но ми е за цял ден не е проблем.. :)
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 25.05.07 15:31.
Имам още 1 въпрос. Мога ли да ям тия корнфлейкси с мед и други дето ги рекламират и се ядат с мляко?
Тея от рекламата “финесът вече не изисква фитнес” предполагам за тях говориш водят ги диетични но са просто с много по малко захар от обикновенните
аз не ти ги препоръчвам :)
По-добре яж овесени ядки отколкото тия “корнфлейкси”. Вярно, че са малко гадни на вкус, но... ;-)
26.05.07
13:30
казано от SyncMstr на 26.05.07, 00:00:
По-добре яж овесени ядки отколкото тия “корнфлейкси”. Вярно, че са малко гадни на вкус, но... ;-)
Много са си вкусни, на мен пък тия корнфлейксове и други такива боклуци ми се драйфа от тях.. натурално яжте, никви преработени храни.. :)
Относно пълномасленото мляко аз съм за домашното ;-) 100% натурално мляко!На мен най ми харесва овчето домашно мляко, като си го сложа в овесените ядки и се получава нещо страхотно ...и както е гъсто като сладолед става ;-) Отделно, че съдържа необходимите качествени мазнини.Иначе бях пробвал и 4,7% овче , пак е добре.Ако имаш възможност набивай домашно , ако не и другите стават/над 3%/.
Мюслитата според мен не са подходящи в тоя период, овесените ядки са идеалния вариант! ;-)