24.05.07
16:06
диетата която най-много ви е помогнала откакто сте почнали да тренирате,независимо дали е за покачване или понижаване на тегло.
Мисля че темата е интересна и много хора могат да научат по нещо
24.05.07
17:42
Сякаш има голям диапазон от диети.. НВД, ВМ-НВД, РБД, ВВД.. ( нали, говорим си за качествени режими, а не някви от женските списания с два плода на ден и 1 чаша вода.. ).. и някви шашави като кето-мето и такива глупости..
Иначе на мен лично НВД-то много ми помогна, по-миналата зима като още не тренирах смъкнах 26 кила само с НВД ( и малко кардио ) за около 4 месеца ( почти не свалих ММ ) и вобще ми се отрази много добре диетката.. сега качвам с РБД и пак се чуствам много добре, може да си хапвам повечко видове храни, сладкото не е чак забранено, добавям кардио 30 мин. след тренировката и си подържам килцата ( даже свалям по 1-2 кг. мазнинки на 2-3 седмици ).
E т’ва е супер ;-). И аз стигнах до този момент. С баланс между спорт и хрантутене поддържам кила и си хапвам сладко - сладоледче, шоколадче. И най-сетне отказах хляба (от няколко месеца не съм ял). Най-якото е въпреки, че поемаш повече въглехидрати - поддържаш тегло и даже лекичко отслабваш.
25.05.07
14:32
казано от Bio на 25.05.07, 13:24:
E т’ва е супер ;-). И аз стигнах до този момент. С баланс между спорт и хрантутене поддържам кила и си хапвам сладко - сладоледче, шоколадче. И най-сетне отказах хляба (от няколко месеца не съм ял). Най-якото е въпреки, че поемаш повече въглехидрати - поддържаш тегло и даже лекичко отслабваш.
Дам, и аз като, че уцелих златната среда - сит си, хапваш различни храни ( + малко сладко ) и в същото време си държиш килцата и с времето си личи, че се ‘стягаш’ ( макар че тоя ‘термин’ е идиотски, не се сещам как най-точно да го кажа ).. иначе хляба съм го отказал от някаде 2год. .. от време на време се опитвам да хапвам по 1-2 филийки пълнозърнест ама после ми е много гадно на стомаха.. :roll: