Депресиите

21.06.05
19:08

Кажете всички кой как ги продолява тези ужасни моменти.
Аз лично си пускам яка музика и си изкарвам яда върху вратата у нас.

21.06.05
19:12

тва с врата и аз го правя  :D , но само като някои ме изнерви много. иначе доста често си представям как причинявам болка на даден човек  :oops:  :wink:

21.06.05
19:21

малии горките врати :)аз се назобвам отивам в залата и блъскам до посиняване после отиваме с мойте хора да пием по некое кафе но във всички случай не ме свърта у нас там се побърквам още повече

21.06.05
19:44

в момента съм в такава и издивявам в нас  :x

Залата лекува яда  :wink:  Туй един път го приложих на гардероба, обаче го изкъртих и после трябваше да се лепят плоскости ... не го правете  8)

21.06.05
20:24

абе и аз блускам яко в залата, ама като съм си в нас нещо се ядосам нема да тичам до залата. бой по вратата и тва е. по добре нея от колкото некой невинен човек  :D

JI

21.06.05
20:30

яко музика приятели и .... най вече - тренировките  те спасяват положението ... като си само ти и тежеста просто някакси забравяш сичко и се нахъсваш аз затова и обичам да тренирам без да има познати в залата  :wink:

RE

21.06.05
20:33

The Prodigy!
WWE Videos and Sound Tracks!
Тренировки
и блъскане по врати.

21.06.05
20:48

Като за начало рядко изпадам в такива депресии :) и нямам голям “опит”, но като ми е кофти или гледам да се спасявам с компания някаде или сядам да гледам филм или нещо занимателно :))

21.06.05
22:45

Аз утре имам изпит по висша математика и ми е много “некомфортно” даже леко депресиращо като си помисля, че след него имам още 4 други :cry:  В зависимост от оценката утре или ще се почерпя с едно кино или ще отида в една зала да поблъскам извънредно  :D

22.06.05
12:18

Преди малко се върнах от изпита  :cry:  Резултатът -  :D :D :D

22.06.05
22:11

приятели,музика,купони,важното е да не оставаш сам,а за изкарване на яда - огънал съм вратат на сансъора, супер готино е ,а и като чуеш трясъка разбираш че си направил нещо,иначе я джаскай по стената...

12.04.07
17:09

Цитирам един приятел: “Най-доброто решение когато си сдухан и депресиран е да хванеш два шиша, едно кълбо прежда и да си оплетеш пуловер”

:D :D :D

No comment!

12.04.07
19:30

Откакто отново тренирам сериозно, не съм бил в лошо настроение, камо ли да изпадам в депресии.

25.05.07
13:33

При мен конкретно тези моменти са рядкост и  в повечето случаи са резултат от това, че съм далеч от всички важни за мен хора!
А как се справям : имам си кутия на “добрите спомени” и в нея съм си събрала всякакви нещица, които ме карат да се усмихна и да си кажа “какво пък толкова”! А понякога си правя нещо като арома терапия в домашни условия: ароматни душ - гелове, масла, лосиони, свещи, много приятна музика....! Другия вариант е да погледна заговорнически съквартирантката ми и тя веднага схваща, че ни чака дълга нощ, след която ни трябват 2 дни да си възстановим краката от танци!

А и обичам шоколад, ама май не трябваше да го казвам точно в този форум!  ;-P

25.05.07
13:44

Само тренировка оправя нещата. Винаги след трен ми е по-леко, каквото и да се случи! По здрави

25.05.07
15:42

Ако съм се ядосал много удрям гредата на вратата - което ми коства един час вадене на трески.А депресията с тренировки

25.05.07
15:47

Все си мисля, че между яд и деперсия има дупка колкото от тука до ядрото на Земята.. иначе яда го лекувам върху боксова круша, а деперсията с два диазепама..  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1