Режим на хранене

26.05.07
14:40

Как ви се струва режима, който спазвам сега-сутрин 1 кисело мляко Вереа 2% през деня изяждам 3-4 яйца още 1-2 кисели млека от време на време малко прясно.Въглехидратите са ми 6-7 филийки Бонус за деня.Вземам си от пилетата на грил и ям през деня колкото да се заситя.От време на време вкарвам по 1-2 банана или ябълки.Да се има впредвид,че работя в сферата на строителството и работата ми е тежка.181-182 см 100кг с доста голяма талия(104 някъде).От следващата седмица ще вкарам протеин и л-карнетин.Съвети и мнения....А относно тренировките съм наясно как се правят нещата

26.05.07
14:54

По време на НВД не се препоръчва употребата на прости въглехидрати/банани/.

26.05.07
15:05

Банана го приемам след тренировка обикновено.Ако ям втори то е сутрин с киселото мляко.

26.05.07
22:28

казано от fe2_vanio на 26.05.07, 15:05:

Банана го приемам след тренировка обикновено.Ако ям втори то е сутрин с киселото мляко.

Защо не замениш банана с една лъжица мед? .. Един средно голям банан си е 150-200гр. .. което си е 200ккал. и доста въг. ( не ми се гледа колко точно сега ) .. Иначе сутрин по-добре киселото мляко с овесени ядки..

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 26.05.07 22:28.

27.05.07
05:18

като цяло харесва ли ви концепцията на хранителния ми режим в прав път ли съм?

30.05.07
10:34

Имайки предвид, че вършиш тежка работа, калорийните ти изисквания са доста големи и според мен можеш да си позволиш повечко въглехидрати. Най-добре прецени какви резултати постигаш и ако не се забелязава ефект (или е супер бавен), винаги можеш да коригираш въглехидратите. Нашите организми са различни и затова за всеки от нас има различен подход. Опитвай се храненетата ти да не са хаотични и вкарай повече зеленчуци - сега е сезонът.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1