05.03.04
19:09
http://www.bb-team.org/training/trenirovka-variant-2-1.php
makar poblikuvana v tozi sait iskam da si kajete i vie mnenieto za neq
ili da mi kajete primerna programa za masa 3 puti sedmi4no mnogo 6te sam vi blagodaren
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 11:49.
Mnogo e dobra spored men. Vse pak moje6 vsiaka sedmica da smenia6 uprajneniata, no kato cialo si e dosta dobra.
06.03.04
23:20
spored men ne trqbva da se kombinirat grub i biceps v edin den, za6toto kogato pravi6 purvo gurba i natovarva6 su6to bicepsa i posle ne moge6 da go trenira6 katu horata.Suveta mi e da razmeni6 ramoto v ponedelnik s bicepsa v petuk . :wink: Uspeh
Според мен е добра, защото тренирам по нея.
SnaKe: да, но например аз съм с дълги ръце и като правя гърди адски много ми се натоварва бицепса и изцяло ръцете и също не се получава бицепса, ако предположим, че и той има дълги ръце :)
znachi da dam samo edin savet . Ta ne ispolzvaite primerni programi i tn chustvaite se svobodni i trqbva da se chustvate svobodni da si napravite individoalna programa koqto programa raboti za vas za celta koqto imate ima razlichni metodi i principi koito moze da probvate v trenirovkata no shtom neshto raboti se pridurzaite kum nego
po-zdravi
07.03.04
17:56
Емо бате прав си, по-добре е човек сам да види кои упражниния му действат най-добре, ама ти можеш ли да си представиш човек, който за 1 път стъпва в зала, да може да си направи сам програма... Та той си няма идея още за базови упражниния... За това иманно се изработват и тези “общи” програми за да може да навлезе човек в “играта” и чак след това да почне да експериментира и пробва...
awe gluposti oshte ot purvia den v zalata experimentirash a tva che nqmash znania e odelen vapros a i ot purvia den se uchish to vaprosa e da nauchavash i da namerish nai podhodqshta trenirovka
vij sa pi4 i spored men e nai dobre da si napravi6 programata..e az su6to ne sum profesionalist ma si ose6tam kogato ne6to ne se e na miastoto…az su6to polzvam ob6ta programa za sredno naprednali ot sita ma s malko izklu4enie ...:) zapo4nah da si q modeliram za mene..promerno v sriada 2 upragnenia za triceps mi beha malko..smisal naistina malko ne gi osetih..ta si dobavih 3-to..i sega ve4e se 4uvstvam 4e ne6to sum napravil v taia zala…v ponedelnik za girgi su6to si slojih o6te edno oprajnenie(poluover)..v petak sa mislia kakvo da dobavia za krib 4e dnes pravih po programata i ne beh mnogo odovletvoren..ma tova sa samo primeri..hodi si v zalata..vij koia grupa ti e malko natovarena..vliza6 v site i si izbira6 za taia muskulna grupa podhodia6to za teb upragnenie(ima i snimki s obiasnenia koe e za masa koe ne tolkova i tn..)..i taka natatuka ..viarvam 4e shte se opravi6..a za da si napravi6 programa kato za tebe ( ma hubava) shte ti triabva da testva6 novi upragnenia pone 3-4 sedmici..ma ni6to ne stava izvednuj se pak…are 4e ispisah ebati romana:)