хранене след кардио

KI

26.05.07
17:44

след прочетеното от пост-а на Dietolog, се отказвам от НВД (както бях миналото лято, и все пак да спомена свалих 10 кг, но от тях доста са били мускулна маса, защото корема така и не се изчисти ), но все пак имам два въпроса:
1 - Правя кардио тренировката си сутрин “на гладно” (дори още не съм започнал да пия л-карнитин), храненето след нея с преобладаващи протеини (яйчни белтъци) или с повече белтъчини да е (овесени ядки).
2 - Колко (варени) яйчни белтъка са допустими за едно хранене?

26.05.07
22:34

Нещо си бъркал с това НВД дет си правил.. + корема се сваля последено, защото обикновенно там им най-много мазнини и тялото си ги пази за накрая..

1. Протеин и белтък е едно и също. В овесените ядки има повече въг. ( 70гр. на 100гр. овес ).. След кардио ( зависи кога през деня е ) трябва да се яде различно. Примерно както го правиш на гладно - най-добре час/два след кардиото да хапнеш смесено ( въг+белтък ), примерно 1-2 варени яйца + овесени ядки ( 50-70гр. ) + 1/2 кисело мляко.

2. Принципно не приемай повече от 40-50гр. белтък на едно ядене, защото тялото не може да го обработи и остатъка го изхвърля ( пък и ще създаваш яко работа за черния дроб и бъбреците ). Две яйца са средно към 15-20гр. белтък ( ако ядеш и белтъка и жълтъка ) така че по 1-2 яйца може да добавяш на ядене с примерно 100гр. месо + салата. Ако хапваш повечко месце, яйцата ги слагаш отделно ядене - примерно сутрин и следобяд и вечер ( вечер може рибка ) и задължително с всяко ядене салата + много вода през деня.

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 26.05.07 22:34.

KI

27.05.07
00:42

офф, да бе, просто грешка - вместо въглехидрати съм написал белтъчини.’Къв съм тъп :)

Мнението беше редактирано от kiro_spiro на 27.05.07 00:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1