Шкембе :(

27.05.07
07:34

Спрях да дигам преди 3 месеца и преди 1 спрях и колело да карам, корема ми става огромен, кажета как да го сваля, с коремни преси само го стягам, но долната част пак е неква като желе :( много е грозно щото аз не съм дебел, но имам шкембе се едно съм бременен в 3-тия месец :(

27.05.07
08:41

Аз имам същия проблем. Не вдигам сериозно от известно време и имам излишък в коремната област и се чудех как да процедирам. Дали сега като си продължа с тренировките да си тренирам за маса и да го чакам да изчезне или първо да тренирам за релеф и загуба на излишните мазнини и след това да си продължа с тренировката за качване ...?
Висок съм 183см и тежа 94кг

edit:  Ето и снимка отпреди 3 седмици [URL=http://i48.photobucket.com/albums/f240/BPEMETO/Bodybuilder/pto.jpg]ЦЪК[/URL]  :)

Мнението беше редактирано от Mushmurok на 27.05.07 09:51.

А отново движение? Или не става...
Как се храниш? Бъди на отрицателен калориен баланс известно време.

27.05.07
08:49

Аз съм 196 висок и тежа 96 килограма, днеска съм хапнал половин кисело мляко, може би с диета ще стане по бързо... за 2 месеца имам ебати шкембето може представям си ако продължа така след 1 година на какво ще приличам, а съм млад мама му... на 17 съм.

За горенето на мазнини в тази област няма лесно решение. Приемай храни с по-ниско съдържание на мазнини, а от друга страна въглехидратите да са ти под формата на спагети, ориз, плодове, зеленчуци (т.е. въгл с нисък гликемичен индекс и намали от друга страна тези с висок - бял хляб, корн-флейкс, шоколад..). Ако прекаляваш с алкохола, ще трябва и него да намалиш.

Ориентирай се също така към кардиото. Към него можеш да добавиш и упражненията си за корем

29.05.07
11:44

Извинявам се за оффтопика, ама...
спагетите(макарони и производни)  бавни въглехидрати ли се водят?  :gulp:

_Z

29.05.07
12:55

казано от С7АЛК3Р на 29.05.07, 11:44:

Извинявам се за оффтопика, ама...
спагетите(макарони и производни)  бавни въглехидрати ли се водят?  :gulp:

Да.

03.06.07
20:29

Според  мен  за  сваляне  на  коремните  мазнини си требе  НВД  и  кардио  естествено!! Ако  стазваш добре  диетата  ще  се  опраиш барзо!!! Чух за  алкохола некви раути и искам  да  знам какав алкохол не  трябва??? Защо не  трябва ?? Мои  ли да  се  пие  биричка???

04.06.07
18:40

Точно бира не може да се пие, тя се най много калории. Водката и другите концентрати са позволени..както и ракията мисля

04.06.07
18:55

ееее и кво  ся  да не  пием хич бира  ??  а ти знаеш ли че в бирата  има  Аминокиселини !!В водката  има  само вредни  работи!!

06.06.07
10:37

И аз имам от известно време подобен проблем - натрупал съм излишни мазнини в зоната на корема и паласките. Ходя на фитнес относително редовно и бавно стопявам тези мазнини. Може ли да споделите от опит дали има добър ефект от поясите. Ще ускорили това доста горенето на мазнини и ако може да ме насочите към най-ефективните такива пояси.

06.06.07
11:42

Нямам  опит  ама  ще ти кажа че само се  потиш и губиш вода  !!потенето не е  сварзано с  мазнините  обаче така можеш да изчистиш тялото от токсини и да  махнеш повече подкожна вода!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1