27.05.07
07:34
Спрях да дигам преди 3 месеца и преди 1 спрях и колело да карам, корема ми става огромен, кажета как да го сваля, с коремни преси само го стягам, но долната част пак е неква като желе :( много е грозно щото аз не съм дебел, но имам шкембе се едно съм бременен в 3-тия месец :(
Аз имам същия проблем. Не вдигам сериозно от известно време и имам излишък в коремната област и се чудех как да процедирам. Дали сега като си продължа с тренировките да си тренирам за маса и да го чакам да изчезне или първо да тренирам за релеф и загуба на излишните мазнини и след това да си продължа с тренировката за качване ...?
Висок съм 183см и тежа 94кг
edit: Ето и снимка отпреди 3 седмици [URL=http://i48.photobucket.com/albums/f240/BPEMETO/Bodybuilder/pto.jpg]ЦЪК[/URL] :)
Мнението беше редактирано от Mushmurok на 27.05.07 09:51.
27.05.07
08:41
А отново движение? Или не става...
Как се храниш? Бъди на отрицателен калориен баланс известно време.
Аз съм 196 висок и тежа 96 килограма, днеска съм хапнал половин кисело мляко, може би с диета ще стане по бързо... за 2 месеца имам ебати шкембето може представям си ако продължа така след 1 година на какво ще приличам, а съм млад мама му... на 17 съм.
27.05.07
10:04
За горенето на мазнини в тази област няма лесно решение. Приемай храни с по-ниско съдържание на мазнини, а от друга страна въглехидратите да са ти под формата на спагети, ориз, плодове, зеленчуци (т.е. въгл с нисък гликемичен индекс и намали от друга страна тези с висок - бял хляб, корн-флейкс, шоколад..). Ако прекаляваш с алкохола, ще трябва и него да намалиш.
Ориентирай се също така към кардиото. Към него можеш да добавиш и упражненията си за корем
Извинявам се за оффтопика, ама...
спагетите(макарони и производни) бавни въглехидрати ли се водят? :gulp:
29.05.07
12:55
Извинявам се за оффтопика, ама...
спагетите(макарони и производни) бавни въглехидрати ли се водят? :gulp:
Да.
03.06.07
20:29
Според мен за сваляне на коремните мазнини си требе НВД и кардио естествено!! Ако стазваш добре диетата ще се опраиш барзо!!! Чух за алкохола некви раути и искам да знам какав алкохол не трябва??? Защо не трябва ?? Мои ли да се пие биричка???
04.06.07
18:40
Точно бира не може да се пие, тя се най много калории. Водката и другите концентрати са позволени..както и ракията мисля
04.06.07
18:55
ееее и кво ся да не пием хич бира ?? а ти знаеш ли че в бирата има Аминокиселини !!В водката има само вредни работи!!
И аз имам от известно време подобен проблем - натрупал съм излишни мазнини в зоната на корема и паласките. Ходя на фитнес относително редовно и бавно стопявам тези мазнини. Може ли да споделите от опит дали има добър ефект от поясите. Ще ускорили това доста горенето на мазнини и ако може да ме насочите към най-ефективните такива пояси.
06.06.07
11:42
Нямам опит ама ще ти кажа че само се потиш и губиш вода !!потенето не е сварзано с мазнините обаче така можеш да изчистиш тялото от токсини и да махнеш повече подкожна вода!!