09.12.04
21:39
A be da vi pitam az kato zimam po polovinka anapolon na sedmica edva li 6te mi navredi 4ak tolkova mnogo
Пишете на кирилица! Гледам вчера сте спазвали правилата, а днес не :roll: Това да не се повтаря.
Mr_Muskul
Няма да ти навреди много,ама и няма да помогне много.Или зобиш както требва или не.
10.12.04
01:34
Абе хора кой ви го натресе тоя анаполон в главите. Вчера чета некаф дето е почна цикъл с анаполон, метан и дека дураболил, забележете без да знае нищо за начин на тренировка, хранителни добавки, хранителна програма и тн. А сега това... аре поне като сте решили да зобите на сляпо прочете това което има във форума, добийте представа поне малко за тая работа без риск да се натровите. Още не мога да повярвам, че някой си е причинил това :arrow: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2797
Ей ма ти си същия пич в по горния пост ( Stef402 )... вземи се стегни малко и ако може се върни в http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2797 и отговори на въпросите, защото ми е любопитно кой те е излъгал така.
10.12.04
12:18
Против теб :? :?: Говорех за stef402 . Той е мозъка в този форум :wink:
12.12.04
06:44
по добре ако зобиш вземи си нещо по добро.анаполона според мен е наи голямата отрова от всички стероиди в колкото и малки дози да се взима.
13.12.04
18:33
Ей DichoN5 тва с анаполона не е никакъв цикъл зимам по половинка на седмица... сещаш ли се :evil: и го взимам за да засили ефекта на дека-та и метан-а и м/у другото не ме изкарвай като оня kokoo :idea: :!:
2 пост :
DichoN5 как пък ще не знам за начин на тренировка и за хранителни добавки и програми .. аз знам кво тряя да ям ... знам кво тряя да зимам просто искам да ми кажете нещо ново и по интересно се пак не сум некъв супер разбиращ .... ен ме обиждайте маа му стара
Не пиши 2 поста един след друг. Испозлвай бутона от дясно ‘промени”! Няма да търпиме нецензорни изрази и при повторно нарушение ще има санкции !
по-здрави
емил
Sorry емил-е
14.12.04
02:41
дека + метан добре но този анаполон.спри я тая отрова.по добре увеличи дозите на другите или намери заместител на анаполона.
19.12.04
09:47
аз свърших системата вече ама втори път анаполон - НЕ!!! а м/у другото да ви питам по колко върви иначе хапчето анаполон при нас е 5 лв в Пазарджик... а дека-дураболил-а? 10х предварително
19.12.04
13:40
Stef402 до колкото рабрах от постовете ти тренираш 3 пъти седмично при положение, че си на зоб. Преди да постнеш нещо давай повече инфо иначе оставаш неразбран.
19.12.04
19:35
8 лв ама ква ампула 2 кубика или 1 ?
Напомням, че търговията със забранени субстанции на територията на този сайт е забранена.Прекратете подобния коментар по темата или затривам цялата тема!!!.
Благодаря за вниманието.