Без мазнини и мускулна маса

26.05.07
09:45

Здравейте , на 16 години съм и искам да свяля около 10-ина килца , но основния проблем са ми мускулите . Аз със всяка диета правя мускули на бедрата от велоергуметъра и после качвам пак и като реша да ги сваля и пак почвам много да въртя и те ми станаха  много обемни вече , а на мен целта ми е да съм слаба . И понеже вече съм събрала достатъчно пари за хубав карнитин , пируват и евентуално КЛА се чудя как да махна мазнинките без да правя вече мускули или как да се храня и да тренирам ли за да ги намаля малко тия мускули след като вече съм отслабнала :) Много ще съм благодарна ако някой ми обясни какво да правя :)Ще се радвам ако някой ми препоръча ефикасни препарати от горните три :)
П.П Фет бърнърите не са алтернатива за мене , защото не се препоръчват да се пият от деца под 18 :(

26.05.07
11:25

не ти трябва много - оправи си храненето и тичай
я сподели как успявате да ги направите тези големи мускули, че чак да се оплаквате от тях :bug:

26.05.07
13:39

Едва ли става въпрос толкова за мускули.По-скоро си предразположена към напълняване в краката и седалището и качваш там поради неправилното хранене.С оправен хранителен режим и велоергомеър (и/или друга кардио дейност) нещата ще започнат постепенно да се нормализират.L-Carnitin не вземай ако не изпълняваш горните две.Той може да забърза нещата ако другите неща са като хората.Храни се  на често (през 2-3 часа) по малко.Избягвай простите въглехидрати.Консумацията на въглехидрати гледай да я спреш някъде към след обяд.Вечерното хранене да не е много късно.Задължително трябва да има чисто месо(пиле,риба) в менюто ти всеки ден.Трябва да има и зеленчуци,заради влакнините които да помагат за работата на стомашно-чревния тракт.Освен това пий и повече вода.Това са в общи линии точките върху които можеш да изградиш един добър режим от който да останеш доволна.Останалото зависи от теб.

26.05.07
14:50

Благодаря ви много :) За храната - попринцип така си правя диетата , и съм доволна и щом това е най-доброто хранене ще се придържам към него :)
Ами аз не ,че съм направила някъкви осонбени мускули , ама са нещо и като трупна малко сланинки и става грозно , ма на мене и конструкцията ми е такава :)Иначе като съм на диета горя на ден по 1000 Калории , а ако повече  съм яла 2 пъти повече :)

26.05.07
16:18

отрицателния калориен прием е задължителен, ако ще сваляш!

27.05.07
11:59

Тичай!
Така ще “стегнеш” краката, но ще избегнеш неприятното за теб натрупване на мускулна маса по тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1