Какво ще стане с протеина(суроватката) ако ...

24.04.07
08:13

Пия си сега суроватката след кардиото и си мисля за сладолед ... и изведнъж ми проблесна , ами ако направя шейк 50%вода 50% протеин и го замразя какво ше стане? Ако някои го е правил тоя експеримент да каже че довечера ще бъде изпробван :) .

Така и така си решил та ще видим какво ще стане. И на мен ми е интересно това на какво ще прилича :D

24.04.07
18:18

Ще замръзне  :-)  , Незнам дали ще може да действа след това(да не се пре*бат нещо молекулите на белтъка), впрочем защо ти е да го замръзяваш???

24.04.07
18:40

за лятото :> заледени сокчета от 10 стинки несте ли си купували :>
иначе нз кво ще стане

Мнението беше редактирано от dj-coco на 24.04.07 18:40.

24.04.07
21:04

Утре сутринта ще разбереме какво е станало  :coolgrin:  Стискайте палци да не стане гадно на вкус  %-P

25.04.07
18:12

Какво да каже освен че е ядливо  :lol:  . На вкус бива но е малко кофти за ядене с лъжица , следвашия път ще се опитам да го направя на пръчица че да е като сладолед поне малко :) . А й май трябваше да го направя малко по гъсто  , to be continued .....

25.04.07
18:31

Вместо вода сложи обезмаслено мляко, може да стане по-вкусно.

25.04.07
20:50

Добра идея струва си да се опита , като го пробвам ще пиша тук ;) .

25.04.07
21:23

Аз пък мисля че пои тоя начин излишно пилееш протеина

25.04.07
21:30

Според мен термична обработка не е желателна. А освен това ако тялото ти е малко по-загрято /тоест си тренирал/ е МНОГО вредно да се пие нещо студено. Много лесно може да ти се възпали гърлото и не само то...

27.05.07
13:01

Ами не помня къде четох, ама трябвало протеина след като се разтвори да се приеме до 15 мин. за оптимален ефект иначе намаляват стойностите му.
Обаче тази идея със протеинов сладолед е много добра. Ако се окаже и ефективна бих предложил един вариант:
- банан
- прясно мляко
- протейн
-мед
Всичкото се миксира и се слага в пластмасови чашички и във фризера :)
Може да стане хубаво. Аз такъв шейк си правя за след тренировка, защо не и такъв сладолед за десерт след вечеря  :coolsmirk:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1