Надути ли са от Мусаши?!?

10.12.04
02:10

Какво мислите за тези от Мусаши? Надути ли са според вас или да :lol:  и имат ли основание. Аз като бях в магазина им и всичките се правят на Мистър Олимпия, все едно разбират от всичко и трябва да си им благодарен, че си си купил нещо от тях  :x (особено тоя певец Гаро дето няма абсолютно никакво основание - ръката му сигурно е 35 см  :lol: )  Кажете и нещо за предаването им по Нова ТВ - според мен е безумна и ненужна глупост, ама който плаща той поръчва музиката  :evil:

Първо не си прав за Гаро - и 30 см “ръка” да има, пак може да разбира колкото всички във форума взети заедно. Мозъкът на даден човек не е в ръцете. По тази логика като съм тръгнал да председателствам това цялото пред очите Ви, излиза, че трябва да съм 150 кг релеф ли :) - не, та аз и 80 кг нямам.

Няма надути или скромни хора, всичко това е начин на възприемане от околните. В конкретния случай момчетата и момичетата от Мусаши имат своя политика и се придържат към нея, достатъчно ми е да знам, че си им клиент, значи те са си свършили работата, спечелили са от теб. :)

Фитнес мания си е предаване като предаване - дали е глупост не знам, аз не съм имал никакви очаквания. Ако си искал да гледаш предаване от сорта на Уидър сериите, откажи се, такова нещо не е приложимо в България.

Не приемайте думите ми като защита на Мусаши или нещо подобно. Моето мнение се гради на факта, че в България много малко хора/организации/фирми работят за развитието на фитнеса и Мусаши малко или много допринасят този спорт да се “насажда” все повече у нас. Това ми е достатъчно да имам добро мнение за тях.

Споделям мнението на администратора (не защото ми е шеф  :D ).Забележи какви перфектни отговори дава на сериозно поставените му въпроси.
  http://bb-team.org/articles/000326.php
Това за отговорите на един пруспял човек.

Е, нека не прехвалваме никого излишно, просто идеята ми беше, че не е правилно да се съди за компетентността на даден човек по размерите на ръцете му.

OM

10.12.04
15:54

Кирил Вълчев е един доста интелигентен човек, който знае какво прави. Самият факт, че успява да продава добавки на тази фирма на тези цени, и то в България, е достатъчно показателен.

Съвсем друг е въпросът за искреността в интервюто му. Точно в неговите магазини се продаваха (сега не знам как стоят нещата) и други работи, които ги нямаше изложени по рафтовете. Както навсякъде. Има ли търсене, ще има и предлагане. Но иначе всеки е против ‘забранените субстанции’.

11.12.04
08:43

Днес за първи път гледах предаването Фитнес мания. Без думи просто. Водещия му ... гостите му ... всичкото му такова. Появи се и моя любимец Митьо Крика, аз бях останал с впечатление че троши керемидите с глава по СКАТ с някаква рекламна цел, но явно си му е ежедневие да бълва простотии. Дано не са го гледали много родители, ще стачкуват пред залите... Иначе каза и 2-3 умни приказки докато правеше мъртва тяга, но доста успешно ги покри с несвързани фрази.

11.12.04
11:07

Значи в момента в България бизнеса е на ниско ниво та дори и хората ,които се занимават с него да са по-различни няма фаида. С всеки бизнес в момента е тъка и бодибуилдинга не прави исключение. Както гледате и по телевизията и на живо неможе да се организира както трябва и едно малко състезание или събитие пак камоли нещо по-мащабно. Въубще от доста време ситоацията е юрош на маслините ,но чак сега почна да прави впечатление на повече хора. Това ще се промени и бизнеса като цяло ще се подобри и професионизира надявам се като влезнем в европеиският съюз.
по-здрави

12.12.04
15:19

По-спокойно, бе хора. Просто ходя няколко пъти в магазина им и всеки път се сърдят, че някой въобще е влязъл, а ако попиташ нещо става страшно. Само Ани Лозанова обяснява както трябва, докато в магазина на SNC ти обясняват много по-внимателно и т.н. А за предаването по Нова ТВ, много помпозно и др., а иначе г-н Вълчев не го познавам и нищо против нямам него. За Гаро, също не го познавам ама като толкова много разбирал, защо не тренира по-сериозно (всъщност няма значение, негова си работа)

Защото например няма време.

12.12.04
15:36

Затова написах “негова си работа”

[quote author=“YODA”]всичките се правят на Мистър Олимпия, все едно разбират от всичко и трябва да си им благодарен, че си си купил нещо от тях  :x (особено тоя певец Гаро дето няма абсолютно никакво основание - ръката му сигурно е 35 см  :lol: )

[quote author=“Sax-o-matic”]По тази логика като съм тръгнал да председателствам това цялото пред очите Ви, излиза, че трябва да съм 150 кг релеф ли  - не, та аз и 80 кг нямам.

Eeeee, така е, така е.....
Ето ме мене - аз съм сигурно с една от най - големите обиколки на ръцете от екипа на форума и сайта :)
Следователно........
:lol:

12.12.04
20:50

АХАХАХ истъкваме се а ? АХАХ значи аз трябва да съм апсолютен корифеи щото ръката ми е най-голяма от екипа и съм най-красив и най най най !! :)))
по-здрави

12.12.04
22:07

хах ‘бях направил?’ какво е това?
и аз миналата година бях като за републиканско, ама сега не съм.
:lol:  :lol:

последно си имал най голяма ръка? или в момента имаш  8)  8)

дай да се разберем ;П

Аз кво казах, то кво излезе...
Ми сбийте са да видим кой е по - силен :)
Сега остава само и на килограми да ми се отворите :)
кекек  :lol:
Примирете се с ниското стъпало, моля...

12.12.04
22:28

Каква е темата,а то какво излезе :roll:

12.12.04
22:33

[quote author=“svetlio87”]Каква е темата,а то какво излезе :roll:

Модераторски и административен хумор братле споко  :mrgreen:

12.12.04
22:35

Даваите напред,интересно е да спорите Вие шефовете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1