28.05.07
00:11
Чесно да ви кажа много се затруднявам кой продукт да избера и затова се обръщам с молба към вас да ме пообразовате и да ми препорачате.Целта ми е да сваля 3-4 кг. те са най трудни, имам силно сърцебиене , когато изпълнявам кардио упражнения и имам чуството , че не червени ,а лилави от червинина.За сега пия L- карнитин / никакъв останал от брат ми на Нутрим/ половината опаковка е и ще го свърша след 1 седмица.
Какво да си купя сега Барнар или Креатил и какъв. Моля препорачайте ми някой който го има в България.
28.05.07
05:42
В какъв диапазон да е цената?
28.05.07
08:16
Жасмина напълно разбирам проблемати но той може да се разреши не като вземаш л-карнитин и то български,ако имаш възможност да дадеш някой лев повече мога да те насоча към чудесни продукти но те са малко скъпи но ще свалиш тези килца за нула време.слушай сега ако ти се дават около 200 лева мога да ти предложа чудесно решение за теб.А то е да си направиш кръвен тест и след около 10 дена ще знаем от кои храни си алергична и ще ти направим специална хранителна програма с наши продукти и не само ще свалиш 3-4 килограма и ако не ядеш тези храни към които си алергична няма да качиш и килце.гярянтирам че няма да има ефекта йо-йо като спреш.но за целта може да ти излезне скъпо но хората са казали целта определя средствата.ако си навита ми пиши на email-nayden_iv@abv.bg.има долна черта след nayden.
28.05.07
09:22
не този вариант с кравния тест не ме устроива.искам да си ходиа пак на фитнес, на айробика няма да ходя, във фитнеса просто кардиото ште ме е ходено по пътека.Просто не искам продукта който да ме загрява и да ми предизвиква повече сърцебиене.Като цена кам 50-60 лева.
28.05.07
09:51
че кои ти е казал че ще спреш да ходиш на фитнес пак ще си ходиш.но няма да качваш.а за тази цена 50-60 лева ще си вземиш некакви боклуци и ще си похарчиш парите само а дали ще има ефект едва ли.ти си знаеш аз ти предлагам решение на проблема верно скъпо е но е ефикасно.за 50-60 лева няма как да стане защото тези добавки са от германия.
28.05.07
12:09
казано от nayden на 28.05.07, 08:16:
Жасмина напълно разбирам проблемати но той може да се разреши не като вземаш л-карнитин и то български,ако имаш възможност да дадеш някой лев повече мога да те насоча към чудесни продукти но те са малко скъпи но ще свалиш тези килца за нула време.слушай сега ако ти се дават около 200 лева мога да ти предложа чудесно решение за теб.А то е да си направиш кръвен тест и след около 10 дена ще знаем от кои храни си алергична и ще ти направим специална хранителна програма с наши продукти и не само ще свалиш 3-4 килограма и ако не ядеш тези храни към които си алергична няма да качиш и килце.гярянтирам че няма да има ефекта йо-йо като спреш.но за целта може да ти излезне скъпо но хората са казали целта определя средствата.ако си навита ми пиши на email-nayden_iv@abv.bg.има долна черта след nayden.
Аз ще си направя кръвен тест при тебе, но ако не ми определиш вярно проблема, поради който съм със затлъстяване ще те осъдя.
Престанете с тия простотии алергичен към храна... луди ли сте ? Истината е, че си търсите начини, с които да печелите шибаните пари. Накрая ще излезе, че е алергична към Макдоналдс или продуктите с рафинирана захар.
П.П Целта ОПРАВДАВА средствата, а не както ти го написа... и не съм съгласен, щото ваще средства може да са всякакви.
П.П Като гражданин на Република България искам да ме усведомите къде се намира Вашият офис или клиника, щото тия кръвни тестове все някъде се подават... имате ли достоверните документи за това, което практикувате и прочие.
казано от Nosferatu на 28.05.07, 12:09:
казано от nayden на 28.05.07, 08:16:
Аз ще си направя кръвен тест при тебе, но ако не ми определиш вярно проблема, поради който съм със затлъстяване ще те осъдя.
Престанете с тия простотии алергичен към храна... луди ли сте ? Истината е, че си търсите начини, с които да печелите шибаните пари. Накрая ще излезе, че е алергична към Макдоналдс или продуктите с рафинирана захар.
П.П Целта ОПРАВДАВА средствата, а не както ти го написа... и не съм съгласен, щото ваще средства може да са всякакви.
П.П Като гражданин на Република България искам да ме усведомите къде се намира Вашият офис или клиника, щото тия кръвни тестове все някъде се подават... имате ли достоверните документи за това, което практикувате и прочие.
Подкрепям! Ако нещо нелегално правиш, си има място за теб - в затвора!
30.05.07
21:24
zdr na vsi4ki iskam da popitam dali KALORI ENERDJI pomaga kajete mi pls spe6no e