Oтносно добавките нa UNIVERSAL

27.05.07
18:09

Разгледах e-shopa на muskulibg.com и по-специално добваките на Универсал. Това, което ми направи впечатление е че никъде не пишеше това е протеин, това е креатин, онова гейнер и т.н.

Първо, тези имена Animal Cuts/Pumb/Nitro/Pack и прочие не ми говорят нищо. И второ, когато погледнах съдържанието на тези продукти навсякъде видях витамини, аминокиселини и някъкви екстракти (на тези на които пишеше че са за маса) и никъде протеин или въглехидрат.

Някой може ли да ми обясни кое е млечно-яйчен, кое е суроватъчен, гейнер, креатин и т.н. защото искам да си купя на Унивесал добавки, имам голямо доверие в марката но просто съм объркан от тези “Animal” неща.

Мерси

SE

28.05.07
06:39

това  е серия с продукти на универсал обаче нито 1 от тях не е портейн или гейнер-за креатин  може да става въпрос но пак не чист вид на креатина-
Анимал кътс е за отслабване
Анимал пъмп е комплекс от ни. оксид и креатин
Анимал нитро-аминокиселини
Анимал пак-витамини и минерали
Анимал М-стак-добавки повишаващи тест в тялото
Това е общо казано

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1