28.05.07
14:30
Значи мисля да използвам следната комбинация PURE WHEY PRO + CREATINE MONOHYDRATE + L-GLUTAMINE/AMINO WHEY
протеина по 2 пъти на ден (преди и след тре.) както и креатина по 5 г. (преди и след) и естествено глутанима след трен по 5 г. та въроса ми е дали да не заместя глутамина с аминото или да си оставя глутамина?! Кое ще е по добре?
Сигурен съм, че всеки във този форум ще ти каже да не се занимаваш с Нутрим. Направени са достатъчно изследвания в ХЕИ и ако потърсиш ще видиш за какво става въпрос. На мен лично ми е писнало от евтин тарикатлък и съответно за БГ марки не искам да чуя.
Аз лятото реших да направя един цикъл с гейнър+протеин+амино и една зареждаща креатин (останалите 5г/ден креатин ги има в гейнъра). От два различни магазина ми препоръчаха гейнър и протеин на BioTech (дъщерна фирма на Universal) и аминокиселини пак на Universal. Съответно ще кихам по 170-180лв на месец за това.
П.П. я да чуя народа какво мисли за това... пускам една нова темичка за критики относно програмата ми.
Мнението беше редактирано от Baleto на 28.05.07 17:22.
да разбирам, но просто нямам толкова пари за по-добри марки...
добре ок, а да питам и още нещо?! Значи сега пия едни витамини - Бирена Мая те добре ли се връзват с останалите елементи които изредих? и кое е по добре да приемам Глутамин или Аминокиселини?
казано от petrolio на 28.05.07, 20:09:
да разбирам, но просто нямам толкова пари за по-добри марки...
добре ок, а да питам и още нещо?! Значи сега пия едни витамини - Бирена Мая те добре ли се връзват с останалите елементи които изредих? и кое е по добре да приемам Глутамин или Аминокиселини?
Витамините винаги се вписват добре...А под аминокиселини,ако имаш предвид БЦАА,то те са по-добри от глутамина,но са по-скъпи...