28.05.07
20:33
...
Темата беше редактирана от sashkoo ;] на 25.02.09 14:25.
почвай фитнеса - няма страшно ;)
за ръстта - няма проблем, няма да се набиеш или да спреш да растеж ;)
прако влияние към нещо ... хм ... ще заякнеш :)
29.05.07
11:28
Аз почнах на 13 и 9-10 месеца..в момента съм 184 висок..от както съм започнал да тренирам съм пораснал със 7-8 сантима. Глупости са това, че ще ти спре разтежа фитнеса - за мен това са думи на хора, които ги мързи да правят нещо.
Даже ти е късно ;-P Почвай нямаш никакъв проблем.В началото не се изсилвай само да не стават грешки ;-) Успех
Аз съм почти на 15 и от полвин година тренирам.Както казаха преди мен даже ти е късно вече :) .А защо да спира ръстежа ти?!Ако дигаш щанги (като Милен Добрев :P ) може да спреш да растеш,но от фитнеса няма да имаш проблем :)
29.05.07
16:07
По-опитните споделят, че най-голямо развитие имало между 13 и 15, както и между 18-22 годишна възраст. :)
29.05.07
16:56
Започвай!
Може да го погледнеш и от друга страна - по - добре да си даваш парите и времето за фитнес отколкото всяка вечер по дискотеки и наливане с алкохол.
29.05.07
20:08
казано от Димитър Михайлов на 29.05.07, 16:07:
По-опитните споделят, че най-голямо развитие имало между 13 и 15, както и между 18-22 годишна възраст. :)
Много интересно твърдение.
И аз смятам ,че в периода 15-18 години организмът е зает по-скоро със половото съзряване и
трупането на мускулна маса е на заден план ,разбира се може и да греша защото генетиката
на всеки е различна и все пак и организмът си има приоритети.
Съгласен съм и с Jorku и все пак ще те посъветвам да излизаш ,също така и да тренираш
НО не се вманиачавай в нито едно от двете (недей да се напиваш или пък да мислиш за стероиди )
30.05.07
21:43
Единствената простотия е че когато почнеш “по-млад” и дърпаш още от рано и след това на около 17 години ти започват застоите.А ако започнеш (като много мои приятели) на по 19-20 и да видиш как от 29 ръката става на 38 за отрицателно време.Това е само тъпня ,иначе пък отрано ще научиш за спорта повече ,няма да си някой прегърбен изсипаняк на по 20 години който не може 5 набиранки
казано от Димитър Михайлов на 29.05.07, 16:07:
A така. Аз от личен опит споделям, защото се запалих точно на около 13 годишна възраст :) Според мен е супер, само че не трябва да стигаш до крайности. Тренирай, това възпитава дисциплина и много други добри качества. А пак развитие Мите, има и на 30 години :) пак и на 40 съм виждал хора, които се променят изцяло чрез бодибилдинга.