Обезводняване за натуралните атлети

23.05.07
11:06

Здравеите, колко от вас са искали след фазата на дефениция когато се намирате с много нисък процент на мазнини да направете едно обезводняване на тялото.
Ето ги и следните добавки
Екстракт от корен -а от зъбите на лъвът (diente de leon) от 150мг до500мг
Екстракт  от Bearberry(arctostaphylos uva ursi )  става въпрос за лозовите листа до колкото си спомням .200мг
Кафеина от 200мг до 400мг

Приемаите всеки суплемент от 2до 3 пъти на ден  в рамките на 2-3 дена преди състезание или фото сесия

Да добавя оште нешто за да има ефект процедурата е хубаво да се направи едно зареждане и разреждане на въглехидратите една седмица предварително 7 дена

Аз не че съм искал, но ми е интересно как става цялата процедура. Иначе не е особено добре да се гавриш така с организма си.

23.05.07
17:37

скоро ште напиша и за това как става процедурата в рамките на 7 дена и последните два дена се приемат горенаписаните суплементи, тоест те са 12 стъпки  а и между другото статията е писана от самият Cris Aceto

Задължително имаш 1 читател в мое лице.

ИВ

23.05.07
20:25

И още един от моя страна :).

Междудругото Ува Урси не е ли мечо грозде ?

23.05.07
20:51

Да. Точно това е.

п.с. тъпия форум не приема отговор на тема под 5-6 символа.

24.05.07
22:14

Сега ште напиша накратко наи важното от целият процес а те с около 12 )правила
1) Една седмица прди да се запо4не процеса и въртенето на въглехидратите се увели4ава приема на сол,наи лесно е като се прибавя на всяк0 ядене обилно коли4ество сол  :cheese:  трябва да се приема сол докато не стигнете до 7) правило
2)Увеле4ете приемът на вода двоино 50% пове4е от оби4аиното  пример ако приемате 2 л. на ден сега ште трябва да    приемате по 4л. на ден докато не стигнете до 10) правило  Тези две правила са преди да се запо4не процесът

Сега запо4ва процесът 7 дена

3) От 1-ви до 2-ри ден Намалете въглехидратите на 50% от това което приемате в основният си период, ето и пример за да не се объркате за 90кг атлет.Ако сте приемали 1500кал  от въглехидратите нормалното за 90кг атлет които  консумира 3000кал на ден да поддържа своето тегло тогава намалете до 200гр но само от комплексни въглехидрати к0нсумираики ги в първите ядения на денят зна4и наи много до обяд.

4)От 1-ви до 5-ти ден  Увеле4ете приемът на белтъ4ини от 2,5гр до 3гр на ден .

5)От 1-ви до 5-ти ден  тренираите с  пове4е  повторения от 12 до 18 повторения за серия,и да правите 50 % пове4е  серии.Ако сте правили по 10 серии за бицепс сега трябва да правите по 15 серии  с по 12до 18 повторения за серия, разбирасе  трябва да намалите  и тежестите за да достигнете до тези серии.Целтът е да се намалят резервите от въглехидрати и то4но този тип тренировка е идеалният на4ин да се полу4и.Колкото пове4е въглехидрати можете да изгорите , с пове4е ште можете да попълните гликогенът по времето на процесът на зареждане  което ште ви докара до по наляти мускули  и по релефен.

6)От 3-ти до 5-ти ден Намалете пове4е въглехидратите с 1.5гр за килограм , 90кг атлет трябва да приема 140гр на ден
Приемаите ги в първата 4аст от деня наи много до обяд и само комплексни въглехидрати

7) От 5-ти до 7-и ден Намалете солта (натрии) Мене ако питате аз бих я ометнал  О гр

8) От 6-и до 7-и ден  Увели4ете приемът на въглехидрати от 6 до 10 гр за килограм за хората с по бърз метаболизъм  Аз със моя бавният бих се спрял на 6гр за килограм .Въглехидратите трябва да бъдат само коплексни като Овес и Пълнозърнест ориз

9) 6-и  и 7-и ден Намалете приемът на белтъ4ини 2гр за килограм

10) 6-и И 7-и Ден Намалете приемът на вода аз бих се спрял на една 4аша на ден но автора пише наполовината от това което сме приемали преди да запо4нем този процес  ако сте пили по 2л на ден сега ште пиете по 1л на ден

11) 6-и  и 7-и ден Не правете ништо никакви тежести никакъв труд просто по4иваите

12) 7-и ден  Стегнете и загреите мускулите но не с много повторения а  с леки тежести то4но както правят културистите преди да излязат на сцената  и си направете снимки за да отпе4атате този момент

Моето предложение  ако се използват следните добавки по горе написаните от мене в първият ми пост в деня когато се намаля приемът на вода в 6-и и 7-и ден  наполовина ( предлага автора  но аз ли4но бих приел 1 4аша на ден  това си е мои проблем не ангажирвам никои) с 2000мг Калии ште бъде върхът, калият помага на  тялото да изхвърли оште пове4е Натрии от тялото

MR

26.05.07
10:19

По леко с въглехидратите при зареждането,моят съвет е не повече от 5-6 гр на кг тегло
Във фазата на зареждане трябва да се пие повече от 1 чаша вода на ден.Просто за да се зареди мускула с гликоген освен въглехидрати е необходима и вода.Най-добре е да се пие по 1л вода на всеки 300 гр въглехидрати.
Калият не изхвърля натрия от тялото а пренасочва водата от ивънклетъчното пространство в клетката и от там се получава визуалният ефект.
Ефектът от цялата тази работа може да се види единствено при напълно изчистени подкожни мазнини, освен това всичко е индивидуално ,но това е най -често срещаната схема за обезводняване без диуретици

КЙ

27.05.07
13:33

.............................

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:52.

28.05.07
21:49

Живот и здраве след няколко седмици ште пробвам написаното от мене с някои промени от ваша страна и ште пиша дали си заслужава

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1