25.11.04
00:10
Видях опаковка на тази фирма от 250 гр. за 25 лева. Добър ли е този креатин? Кажете ако знаете моля!
25.11.04
10:03
Аз лично съм чувал добри отзиви.Но честно казано бих предпочел друга марка. :)
Добър е (по-добър от на джей си), по-добър и от насипния на “биогейм”.
Имам много добри впечатления и от гейнера им (с шоколадов вкус :lol: ).
NoDude! - би ли споделил впечатленията си , понеже от седмица и аз го ползвам! Как са резултатите? Каква разфасовка използва? За колко дни я изразходва?
Използвах 4 килограмовата разфасовка, израсходвах я за 20на дни и качих 3 килограма (около 2 килограма мускулна маса). След като и ти го използваш, предполагам сам си се (ще се) убедил че е добър.
П.П. След като питаш за разфасовка и дни за които съм я израсходвал, предполагам, че за гейнера говориш.
10.12.04
11:49
а какво ще кажете за MASS POWER това пак е на същата марка само че е високо белтъчен 85 % наскоро си го взех но по вкуса си мисля че има доста соя.вие как мислите?
11.12.04
22:15
Аз също съм пил гейнер на същата фирма American Muscle(4.5kg).Прецених,че ако я свършвам за 20дена ще се разоря,за това поразредих количеството и времето на приема му за към месец и нещо.След изпиването му,бях качил около 3-4кг.Тва разбира се,с много качествена храна.Чудя се...къде да си взема пак?
П.П.Според мен - високобелтъчния е по-добър,тъй като на моя - високовъглехидратния му липсваше точно това - белтъците.Затова реших,че с приема му ще хапвам и няколко белтъчета и номера...(поне според мен) стана!Та-а...знаете ли от къде мога да го купя - къде се продава?
23.02.05
22:45
а кво ше кажете за PROTEIN POWER на саштата марка? накои ползвал ли го е и има ли добри впе4атленя от него?