22.05.07
11:59
:) От доста време не съм бил активен във форума, нито пак съм помагал за сайта. Което си е срам за мен, но няма да си намирам оправдания. В месеците, от миналата година досега, когато спрях да се занимавам активно, общо взето много работа имах, малко учене и прехвърлих занимание в друга насока. Продължавам да тренирам, от доста време ям вегетариански и благодарение на Владо от ББ-тийм също. Та прекарах общо взето времето си в усъвършенстване. В момента съм 90кг. 46см. ръка. около 127гръдна. Без никакво месо и малко суплементи :) Не е като преди, 110кг. и 49ръка, но пак се чувствам доста по-жив и здрав.
Поздрави за всички и след като си споделих болката. Да кажа, че паралелно с бодибилдинг тренировките 2-3пъти на седмица, което е малко за мен, се занимавам активно с Йога от една година, главното което ме подтикна да стана и вегетарианец. Ще гледам да помагам от тук нататък във форума и в сайта, с променено мислене от моя страна.
И на старите приятели от тук искам да им благодаря, че не са ме забравили, да сте живи и здрави. И обществото зависи от нас, а като виждам как се развива в интернет съм щастлив. Разбрах също така, че човек трябва да носи отговорност. От един безделник :) се превръщам лекичко в отговорен човек, вече гледам по-друг начин. Защото дори, че не съм помагал на сайта и форума, нещата се развиват, а ако помогна и дам от мен нещо, го правя само заради себе си. Заслужава си човек да носи отговорности.
По-здрави и ако имате някакви въпроси за вегетарианството и йогата, дихателни упражнения в силовата тренировка ще отговарям, планирам и няколко статии да напиша по въпроса
22.05.07
13:35
Емо, добре дошъл, братле! Мноооооооого време се изгуби, но много се радвам, че си отново на линия. Поздрави и чакам новите мнения :)
P.S. Аз съм manson, ако не се сещаш :coolsmile:
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 23.05.07 18:29.
:) Здравей, по-здрави :) А хора, май е време една среща да направим да се видим потребителите на форума за да си дадем малко акъл и да обсъдим нещата. Развитие на Гохард и ББ-тийм новият раздел “Фитнес спот”. Ако имате желание за ББ-тийм среща в скоро време нека пишем.
22.05.07
15:56
Здравей! С теб не се знаем де ама нищо. Имаше бегъл опит за среща на бб-тийм преди около месец, но бяхме 4 човека. Аз лично винаги съм съгласен за такива срещи. Напоследък съм доста зле със свободното време, но все ще се намери.
Здрасти,Емо.Ти ли си това дето говориш за вегетарианство или нещо аз недовиждам вече :-) Майтапа на страна,добре дошъл отново,чакаме включване по темите да знаеш :)
Мнението беше редактирано от Jay_C на 22.05.07 16:45.
Мани братле, избивам комплекси занимавам хората със себе си :) Мерси за поздравите, ще се включвам в темите и наваксвам с четенето на форума. За среща, който е свободен тази неделя от 14:00 поне 10-15 човека да се съберем да се видим, на по нещо за ядене примерно в Дивака до Славейков. Поздрави и пълзотворно ползване на форума
Аре бе човек много се забави, нали говорихме за това преди време.Хубаво е че пак се включваш между нас.Ние с Емил си подържахме постоянна връзка през годините
Добре дошъл отново и от мене.Смятам ,че колорита на форума ще се вдигне неимоверно много ,а и ще е доста по-компетентен ;-)
23.05.07
15:43
:ahhh:
БРАТЛЕ!
Ела ми тука, отговорнико!
Нали щеше да идваш на гости в Бургас?
Бяхме се приготвили даже. Изпъдихме другите гости :)
Работя на малко кофти и строго откъм много неща място. Затова не ти се обаждам и се старая по телефона да говоря по - малко. Некомуникативен съм по телефона, даже и в почивните дни, които при мен са само един... В общи линии почти през цялото време, когато не съм на работа, съм уморен и се опитвам да почивам. Надявам се скоро да мине тоя период. Затова и забравям форумите за сравнително дълги периоди или избягвам комуникации с тях, щото не е същото както преди... Ама ти :) Щяхте да ми идвате с Тишо на гости. В края на краищата имам и отпуска!
Разкажи сега повече :) Кажи за жената, за маймуните, а Марто къде е(але, але), пие ли, яде ли, пие ли.
Това за вегетарианеца леко ме плаши, ама се надявам ,че скоро ще ти мине :) Нищо де. Тук в Бургас има и зеленчуци. Също и такива на кокал, хих :) А риба ядеш ли?
Безделник мисля, че не беше. В известна степен не знаеше с какво ти се занимава. После се позанимавахме със спортистите, което си беше весело, приятно и полезно. И в края на краищата може и да си си намерил порпището, не знам. Може и други да смениш. Вървят ли играчките?
Не ми оставяш друг избор, трябва да говоря с Митко :)
Поздрави!
Eмо бяхме те забравили бре! Добре дошъл!
бтв: яд ме за ръката 49 санта, беше внушителна
ХАХАХАХАХАХ :) е то тук не е място за лични комуникации, но поздрави на всички, спец. на Дзвер и Мастъра Йода :)
За Йога-та само ще кажа, че наистина ме промени и въобще ме тласна в посока развитие и съзидателност, с доста неща се занимавам и не ми остана време последните дни въобще да влизам в интернет. Нещата си вървят, живота е мистерия :) и така го искам, нямам идея какво ще стане след време. А за Бургас ми се разминаха нещата иначе бях невероятно навит да дойда. Но тази година морето е там, със приятелите и да се видим във Варна с Белчо Христов, него го дават често вече по телевизията разяснява за тренировките :) супер.
Поздрави и всичко най-добро