Здравейте отново от мен

22.05.07
11:59

:) От доста време не съм бил активен във форума, нито пак съм помагал за сайта. Което си е срам за мен, но няма да си намирам оправдания. В месеците, от миналата година досега, когато спрях да се занимавам активно, общо взето много работа имах, малко учене и прехвърлих занимание в друга насока. Продължавам да тренирам, от доста време ям вегетариански и благодарение на Владо от ББ-тийм също. Та прекарах общо взето времето си в усъвършенстване. В момента съм 90кг. 46см. ръка. около 127гръдна. Без никакво месо и малко суплементи :) Не е като преди, 110кг. и 49ръка, но пак се чувствам доста по-жив и здрав.
Поздрави за всички и след като си споделих болката. Да кажа, че паралелно с бодибилдинг тренировките 2-3пъти на седмица, което е малко за мен, се занимавам активно с Йога от една година, главното което ме подтикна да стана и вегетарианец. Ще гледам да помагам от тук нататък във форума и в сайта, с променено мислене от моя страна.

И на старите приятели от тук искам да им благодаря, че не са ме забравили, да сте живи и здрави. И обществото зависи от нас, а като виждам как се развива в интернет съм щастлив. Разбрах също така, че човек трябва да носи отговорност. От един безделник :) се превръщам лекичко в отговорен човек, вече гледам по-друг начин. Защото дори, че не съм помагал на сайта и форума, нещата се развиват, а ако помогна и дам от мен нещо, го правя само заради себе си. Заслужава си човек да носи отговорности.

По-здрави  и ако имате някакви въпроси за вегетарианството и йогата, дихателни упражнения в силовата тренировка ще отговарям, планирам и няколко статии да напиша по въпроса

Емо, добре дошъл, братле! Мноооооооого време се изгуби, но много се радвам, че си отново на линия. Поздрави и чакам новите мнения :)

P.S. Аз съм manson, ако не се сещаш  :coolsmile:

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 23.05.07 18:29.

22.05.07
13:39

:) Здравей, по-здрави :) А хора, май е време една среща да направим да се видим потребителите на форума за да си дадем малко акъл и да обсъдим нещата. Развитие на Гохард и ББ-тийм новият раздел “Фитнес спот”. Ако имате желание за ББ-тийм среща в скоро време нека пишем.

Здравей! С теб не се знаем де ама нищо. Имаше бегъл опит за среща на бб-тийм преди около месец, но бяхме 4 човека. Аз лично винаги съм съгласен за такива срещи. Напоследък съм доста зле със свободното време, но все ще се намери.

22.05.07
16:45

Здрасти,Емо.Ти ли си това дето говориш за вегетарианство или нещо аз недовиждам вече :-) Майтапа на страна,добре дошъл отново,чакаме включване по темите да знаеш :)

Мнението беше редактирано от Jay_C на 22.05.07 16:45.

22.05.07
17:33

Мани братле, избивам комплекси занимавам хората със себе си :) Мерси за поздравите, ще се включвам в темите и наваксвам с четенето на форума. За среща, който е свободен тази неделя от 14:00 поне 10-15 човека да се съберем да се видим, на по нещо за ядене примерно в Дивака до Славейков. Поздрави и пълзотворно ползване на форума

22.05.07
18:03

Аре бе човек много се забави, нали говорихме за това преди време.Хубаво е че пак се включваш между нас.Ние с Емил си подържахме постоянна връзка през годините

22.05.07
20:08

Добре дошъл отново и от мене.Смятам ,че колорита на форума ще се вдигне неимоверно много ,а и ще е доста по-компетентен ;-)

:ahhh:
БРАТЛЕ!
Ела ми тука, отговорнико!
Нали щеше да идваш на гости в Бургас?
Бяхме се приготвили даже. Изпъдихме другите гости :)
Работя на малко кофти и строго откъм много неща място. Затова не ти се обаждам и се старая по телефона да говоря по - малко. Некомуникативен съм по телефона, даже и в почивните дни, които при мен са само един... В общи линии почти през цялото време, когато не съм на работа, съм уморен и се опитвам да почивам. Надявам се скоро да мине тоя период.  Затова и забравям форумите за сравнително дълги периоди или избягвам комуникации с тях, щото не е същото както преди... Ама ти :) Щяхте да ми идвате с Тишо на гости. В края на краищата имам и отпуска!
Разкажи сега повече :) Кажи за жената, за маймуните, а Марто къде е(але, але), пие ли, яде ли, пие ли.
Това за вегетарианеца леко ме плаши, ама се надявам ,че скоро ще ти мине :) Нищо де. Тук в Бургас има и зеленчуци. Също и такива на кокал, хих :) А риба ядеш ли?

Безделник мисля, че не беше. В известна степен не знаеше с какво ти се занимава. После се позанимавахме със спортистите, което си беше весело, приятно и полезно. И в края на краищата може и да си си намерил порпището, не знам. Може и други да смениш. Вървят ли играчките?

Не ми оставяш друг избор, трябва да говоря с Митко :)
Поздрави!

23.05.07
21:39

Eмо бяхме те забравили бре! Добре дошъл!

бтв: яд ме за ръката 49 санта, беше внушителна

29.05.07
07:00

ХАХАХАХАХАХ :) е то тук не е място за лични комуникации, но поздрави на всички, спец. на Дзвер и Мастъра Йода :)

За Йога-та само ще кажа, че наистина ме промени и въобще ме тласна в посока развитие и съзидателност, с доста неща се занимавам и не ми остана време последните дни въобще да влизам в интернет. Нещата си вървят, живота е мистерия :) и така го искам, нямам идея какво ще стане след време. А за Бургас ми се разминаха нещата иначе бях невероятно навит да дойда. Но тази година морето е там, със приятелите и да се видим във Варна с Белчо Христов, него го дават често вече по телевизията разяснява за тренировките :) супер.
Поздрави и всичко най-добро

29.05.07
10:42

чакахме те! мерака, бръсненето и щангите са до гроб! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1