24.05.07
16:05
Здравеите,пичове!
тренирам от около половин година без хран.режим щото наще не ми даваха кинти за такъв,но сега ги навих и ми казаха че може да ми дават по 200 кинта на месец за храна за целия месец.
Въпроса е дали ще ми стигнат да си покрия нуждите от белтъци и въглехидрати за един месец с тези парии.И тъй като не разбирам изобщо от хранителни режими ще ви помоля да ми драснете един хран.режим за маса ако изобщо тия кинти ше стигнат за един такъв.
аз тежа 70 КГ
на 14 г
Темата беше редактирана от LiFe FoR The MoMenT на 25.05.07 08:15.
Ако е само за храна,ако пазариш от където трябва и не си позволяваш глезотии,яденето за деня може да ти седне 5-7 лв и да ти осигури основните неща.Най изгодно излиза да си пазариш по на едро ,да кажем за цяла седмица от по-големите търговски вериги,Била,Кауфланд,Метро.
Мнението беше редактирано от Jay_C на 24.05.07 17:47.
24.05.07
18:20
еми глезотии няя да си позволявам и без това ще ми развалят режима.
5-7 лв значи ще се вместя в отпуснатия бюджет.Но тва че ще ми осигури нужните неща означава ли че ще са в достатъчно количество за да ми покрият нуждите за протеини и въглехидрати?
И моля накои да ми напише един хран.режим че както казах не мога да си направя сам защото не сам на ясно с храненето.
Мнението беше редактирано от LiFe FoR The MoMenT на 24.05.07 18:24.
25.05.07
08:13
А сега някои ко ми напише един режим ще съм му много блягодарен. :)
27.05.07
17:08
аре де пичове толкова ли няма кои да ми напише един хран режим :(
напишете де плс.
28.05.07
16:33
Не чакай на готово!!!Чети по форума и си направи сам.Основното:2гр. белтъци и 4 гр. въглехидрати на 1кг телесно тегло най-малко!!!
29.05.07
11:48
Аз не знам как да си разпределя парите
И освен това не знам кога кое да ям
С една дума не разбирам НИЩО за храненето.
за това ви помолих за тази услуга но явно тук в този форум няма да получа отговора на моя въпрос а само пълни глупости които не ми служат за нищо
Само първия отговор беше добър
а останалите бяха пълни глупости не знам изобщо защо се регнах в този форум,но като гледам другите теми и те са така някой ви пита нещ а вие го кандардисвате да си промени мнението напр.
или както в моя случей не му давате инфото което го инт! :exclaim:
ти си яко зле. има готови статий в сайта, съдържащи необходимата информация която ти е нужна в зависимост от режима, който ще практикуваш. дали ще го прочетеш като мнение от някой потребител или от сайта каква е разликата ? и само не ми говори, че тук хората са неотзевчиви и прочие !
06.07.07
15:10
пич моя савет е наблегни на яицата,рибата,пуешкото,пшеницата,овесените ядки,сирена,мляко и т.н. До колкото аз знам дневната доза протеин е 30гр.