17.05.07
14:50
Новичка съм, и след като прочетох част от инфото тук, мисля, че можете да ми помогнете.
Бях доста тежка и минах на диета и упражнения. Проблемът ми е, че отслабнах навсякъде, но четирибуквието и бедрата не мръднаха. Тогава минах на доста по-драстични диети, но положението се влоши. В момента съм 52кг за 172см. Направо съм като карикатура - корем нямам никакъв, кръстчето ми е уникално малко, а имам з**ник като континент. Не ям бъргъри, дюнери, чипсове, пици и всякакви такива от две години. Наблягам на зеленчуци, пилешко, мляко... Упражненията ми са добри, стегната съм и т.н. Проблема е, че ми се иска хем да имам нормално тяло (не да съм само рагу), хем да нямам тоя “бонус” по-надолу. Вече незнам какво да пробвам. И направо се паникьосвам. Дайте идеи.
може би дупето по природа ти е по голямо.Важното е че е стегнето.И моито не е от малките.
Ами не е. Преди бях много добре, но после (покрай едни проблеми) много качих. Когато започнах диетите и упражненията всичко вървеше почти нормално, без дупето. А след като прекратих драстичната диета и се опитах да се храня нормално, започнах да пълнея на бедрата, и така и те станаха зле. Сега си е направо очевадно колко съм едра там. За справка, при моята височина, имам талия 62 и ханш над 110 (направо ме е срам да си призная колко :red: ). Не мисля, че храненето е проблем, както казах храня се правилно, дори доста се ограничавам. И незнам какво да правя. А сега се появи и целулит :ohh: :grrr: ....
29.05.07
11:42
ммм това съм го забелязал и при други дами .... явно е някакъв ‘’номер’’ на генетиката, а с нея е трудно да се борим ... и аз отслабвам в момента и колкото и да искам да ми се стесни ханша не става,защото просто има кокал,който няма как да изчезне,за това трябва да ми се разшири гърба :lol: ... просто си си такава.Няма какво да се притесняваш .. продължавай да тренираш иии УСПЕХ !!!
Мнението беше редактирано от Георги Попов на 29.05.07 11:43.
казано от Vivit на 17.05.07, 14:50:
Новичка съм, и след като прочетох част от инфото тук, мисля, че можете да ми помогнете.
Бях доста тежка и минах на диета и упражнения. Проблемът ми е, че отслабнах навсякъде, но четирибуквието и бедрата не мръднаха. Тогава минах на доста по-драстични диети, но положението се влоши. В момента съм 52кг за 172см. Направо съм като карикатура - корем нямам никакъв, кръстчето ми е уникално малко, а имам з**ник като континент. Не ям бъргъри, дюнери, чипсове, пици и всякакви такива от две години. Наблягам на зеленчуци, пилешко, мляко... Упражненията ми са добри, стегната съм и т.н. Проблема е, че ми се иска хем да имам нормално тяло (не да съм само рагу), хем да нямам тоя “бонус” по-надолу. Вече незнам какво да пробвам. И направо се паникьосвам. Дайте идеи.
Препоръчвам ти да правиш пълни клекове с максимални килограми, ще направиш малко мускул който ще “изяде” мазнините по бедрата и гъза, споко няма да станеш по - дебела там мускула заема 5 пъти по малко обем от мазнините.
Какво правят мъжете за да качат маса в краката? Клекове, сгъвания, разгъвания и лег преса (това са главните). Ккаво правят женита за да свалят от краката? Клекове, сгъване, разгъване, абдуктор, аддуктор (без абдуктор и адуктор няма женска тренировка :)). НЕщо куца, а?
Какво избягват да правят мъжете, когато тренират за маса в краката - продължително бягане.
Аз бих препоръчал продължително бягане поне 40 минути и да спреш машините за краката. Аз маратонец (женското май е маратнока) с големи крака не съм видял.
казано от Goshku88 на 29.05.07, 11:42:
ммм това съм го забелязал и при други дами .... явно е някакъв ‘’номер’’ на генетиката, а с нея е трудно да се борим ... и аз отслабвам в момента и колкото и да искам да ми се стесни ханша не става,защото просто има кокал,който няма как да изчезне,за това трябва да ми се разшири гърба :lol: ... просто си си такава.Няма какво да се притесняваш .. продължавай да тренираш иии УСПЕХ !!!
това щях да кажа и аз. По принцип и аз съм широка в тази област (заради костта), но аз си имам и излишни кг.
29.05.07
17:28
Ами да те излишните килограми са си факт и при мене но ... все пак >:( таза ми щеше да е далеч по-малък
03.06.07
19:41
мисла че факта че просто трябва да наблегнеш на тренировката за крака!! факта че си стегнала корема и другите части на тялото е похвален!!
Ами брат ми тренира от няколко години, може би вече 5. Според него за мен клековете ще са голяма грешка. Сега ме е сложил на някаква странна диета, дето напрактика ям всичко, защото трябвало да кача малко на талията. И правя някакви упражнения от рода на аеробиката, но са само за краката. Малко се чувствам тъпо да тренирам вкъщи, но все пак още съм в началото, може и да има желания ефект 8-/ Ако има ефект ще ви драсна какви са упражненията та да се спасяват и другите като мен ;-)