19.02.07
19:15
Някой знае ли нещо за този нехормонален продукт за яка м.маса HALODROL :?:
www.halodrol-50.com
19.02.07
20:25
каква му е цената и как действа на каква основа е :?: 8)
19.02.07
20:28
Фирмата има ли нещо общо с Рич Гаспари?
19.02.07
21:57
айде някой дето знае добре английски да преведе по-важното от сайта мисля че ще е полезно на всички да знаем повече за този продукт :wink:
[quote author=“dimitar.mihaylov”]Фирмата има ли нещо общо с Рич Гаспари?
Да, това е негова фирма “Gaspari Nutrition”.
има го в каталога на power beauty във списание мускули и фитнес този месец. Цената му май е сто и няколко лева
20.02.07
00:00
Изглежда добро, защото пише, че не задържа вода след спиране на употребата му.
20.02.07
09:53
Halodrol Liquigels ®
Описание : Най.мощният нехормонален продукт, повишаващ мускулната маса и сила.
Подходящ за мъже, желаещи увеличаване на мускулната маса и намаляване на подкожните мазнини.
Eфект : Бързо достигане на мускулната хипертрофия, увеличаване на силата и намаляване на мастните депа, повишава половата функция.
Дозировка : 1 драже, от 1 до 3 пъти дневно. След 6-седмичен курс се прави 30-дневна почивка. Достатъчно за 1 месец.
Цена : 189.90 лв.
20.02.07
13:50
[quote author=“RAMBO”][quote author=“dimitar.mihaylov”]Фирмата има ли нещо общо с Рич Гаспари?
Да, това е негова фирма “Gaspari Nutrition”.
добре де но тва чудо нещо като прохормон ли е :?: :?:
20.02.07
14:16
Пише нехормонален,но 100% има вредни съставки в него,а туку виж и прохормони...абе за тия пари ше си земеш нормален зоб кви са тия изгъзици :wink: ...
20.02.07
17:25
да така е :) но това е зоб 007 (зоб под прекритие)
21.02.07
01:39
на принципа на 6-OXO е има съставки дето блокират естрогена
28.05.07
21:02
Аз имам този продукт. В момента е в мен. 60 таблетки. Купих го за 189лв.
оппа да вие сте написали колко струва. Значи този продукт се използва като стероид (на цикъл). Трябва да се купят 2 опаковки по 60 хапа за да се извърши пълният цикъл. Аз за момента съм си взел само една опаковка и ако искам още - ще си взема още една. Още не съм ги пил.. изглеждат едни кафеви хапчета, като кафе. Прохормон е, изключително силен без кой знае колко вредни неща в него. Не е като Анабол Таблет де smile)) Ще ги пия по 2 хапчета на ден, т.е. един месец. Ако някой е решил да го купува още да не го прави! В момента съм 190см. висок - 70кг. чиста мускулна маса. След 1 месец ще ви кажа какви са промените.
Ето каква ми е програмата (поне по моя преценка де...)
Сутрин и вечер - Halodrol
Сутрин, обед и след тренировка (към 19 часа) гейнър (VolumeMASS).
Преди тренировка - Креатин.
По време на тренировка - Течни Аминокиселини.
Преди лягане няккъв протеин, бавноусвояващ се. Абе забравих как му се викаше.
4 хранения на ден - богати на белтъци.
6 дена в седмицата тренировка по час - час и половина.
Но основните неща които трябва да се знае при взимането на този продукт - Много тренировки и качествена храна!
При употребата на този продукт не е нужно да се тъпчите по 6-7 хранения на ден…
http://www.netnutri.com/browse.cfm/4,2852.htm?aff=h50
Това е продукта.
Не пиши поредни постове във форума! Слях ти 4-5 такива.
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 29.05.07 11:01.
Това е прохормон.
Ето ви списък на всички по-известни прохормони и някои от търговските им наименования:
4-chlorodehydromethylandrost-4-ene-3,17b-diol *Halodrol/oral Turinabol
17a-Methyl-etioallocholan-2-ene-17b-ol *Phera-Plex
[3,2-c]pyrazole-5alpha-etioallocholane-17beta tetrahydropyranol *Prostanozol/Orastan-E
Estra-4,9-diene-3,17-dione *Finigenx/Chemically similar to Trenbolone
17aa-4-hydroxynandrolone *MOHN/similar to anavar
17alpha-methyl-drostanolone *Superdrol
13-ethyl-3-methoxy-gona-2,5(10)-diene-17-one *Max LMG
17alpha methyl-17beta-hydroxy-androst-1-ene-3-one *M-1-T
1-androstene-3beta, 17beta-diol *1-AD
4-androstene-3-beta,17-beta-diol *4-AD
Methyl 5-Androstenediol *M5AA
17-hydroxy-5alpha- androst-1-en-3-one *1-Test
3,6,17-androstenetrione *6-OXO
Dience-3/ 1,4,6-androstatriene-3,17-dione or 3,17-keto-etiochol-triene * ATD
1,4-androstadiene-3-one,17b-ol *1,4ad
17b-Methoxy-Trienbolone *Methoxy- TRN
30.05.07
10:32
вижте съшти ъ новия продукт на MUSCLETECH NANOVAPOR http://www.vaporexperience.com/
31.05.07
05:23
Halodrol-50 не се произвежда повече от година и половина.Причината е че е наистина страхотен/почти като орален Туринабол/.ДЕА повдигна обвинения срещу Рич Гаспари,затвори му фирмата за малко и спря продукта му от производство/както обикновено се случва с всички хубави неща на пазара/.Делото му още се точи и не се знае какъв ще е изхода/с колко ще олекне фирмата и дали ще може да си го позволи или ще банкрутира/ и кога ще приключи/обикновено след няколко години/.Цената на продукта в няколко сайта е около двеста долара за опаковка и това са количества отпреди спирането на продукта.Напоследък се появиха слухове за ментета но никой още не ги е доказал.Ако имате излишни 200 долара можете да рискувате.Дано продукта е истинският и би трябвало да работи почти както стероидите/той си е стероид междувпрочем/.Новата версия на продукта се казва само Halodrol и това се предлага на пазара в България.Отзивите за него не са много добри но те идват повечето от хора които са приемали оригинала преди да бъде спрян от производство.