Perfect Nutrition The Black Profi Line ?

28.05.07
07:01

Някой използвал ли е тези продукти? http://www.bodiesshop-karlsruhe.com/index.html?perfect_nutrition_the_black_profi_line.htm

Доколкото виждам, фирмата е немска. Продуктите им се продават и тук в България в някои магазини. Наскоро продавачът в SNC ми предложи техният глутамин, но не посмях да го купя, защото нямам никакви впечатления за марката. Иначе цените им са доста примамливи - 250гр. от техния глутамин струваше 35лв.

28.05.07
19:31

Аз пих глутамин на тази фирма.Продавачката в залата ми го пробута каза че бил наи продаван и аз си зех.Да ти кажа чесно имаше много странен фкус и мирис,общо зето гадно.От ефекта съм що годе доволен,но не бих си взел и другия път от него

28.05.07
20:03

казано от gigitas на 28.05.07, 19:31:

Аз пих глутамин на тази фирма.Продавачката в залата ми го пробута каза че бил наи продаван и аз си зех.Да ти кажа чесно имаше много странен фкус и мирис,общо зето гадно.От ефекта съм що годе доволен,но не бих си взел и другия път от него

Разтваряше ли се във водата или се отаяваше?

29.05.07
17:50

Аз креатина и глутамина го разтварям директно в устата.Лапам лъжицата и после пия вода и го смесвам в гърлото щото иначе се губи материал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1