Как ви се струва тази стратегия от Крис Аисето

24.05.07
22:26

Така тои предлага да се тренира 6 пъти в седмицата всяка мускулна група по 2 пъти в седмицата ,шокирашто нали .Тренира се 1 път с високи повторения от рода на 15 -20 за серия с по4ивки от 30 сек не пове4е и само изолирвашти упражнения.И 2-ят  път когато тренирам съштата мускулна група я тренираме с повторения от рода на 5-6 за серия  2 мин по4ивка м/у серия  само с свободни тежести  и цялата тази история за 8 седмици .С  диетата не се изостава съшто  тои предлага всеки ден да се въртят въглехидратите за тези 8 седмици  1 ден ниски 2-ри ден средни и 3 -ти ден високи и така цели 8 седмици. Как ви се струва имали логика в това  И тази програма е за топене на мазнините  заглавието беше нешто от рода на Гед Рипед  фор  8 уикс  това е в последният брои на Флекс американскот издание

Вероятно съм крайно субективен, но досега не съм успял да харесам нещо като методика от Крис Айсето. Прекалено екстремен е, дори за моите разбирания.

Тая техника май си е от доста време. Познавам много хора дето я правят и всички са много доволни. Нищо ново под слънцето.

29.05.07
18:14

С такъв режим може спокойно да се побърка човек. Аз ако го започна ще е пълен цирк. Като ставам сутрин 15 минще се чудя “ЕЕЕе кво се пада днес?”

30.05.07
10:41

Аз я по4нах програмата дано да издържа на тренировката а и да не се объркам и с храненето заштото всеки ден ги въртя тези въглехидрати Понеделник бях на 90гр въглехидрати ,в4ера на 185гр и днеска пак на 90гр и така си ги въртя цялата седмица без неделя тогава трябва да нагъвам 400гр, дано не се объркам и наи ве4е да издържа на тези 6 дена в седмицата

SH

31.05.07
06:11

Всичко е ясно,само едно не е написано-прави ли се кардио и по колко,при положение,че силовите тренировки са мнооооооооооого....?

31.05.07
15:32

казано от valentinik46 на 24.05.07, 22:26:

Така тои предлага да се тренира 6 пъти в седмицата всяка мускулна група по 2 пъти в седмицата ,шокирашто нали .Тренира се 1 път с високи повторения от рода на 15 -20 за серия с по4ивки от 30 сек не пове4е и само изолирвашти упражнения.И 2-ят  път когато тренирам съштата мускулна група я тренираме с повторения от рода на 5-6 за серия  2 мин по4ивка м/у серия  само с свободни тежести  и цялата тази история за 8 седмици .С  диетата не се изостава съшто  тои предлага всеки ден да се въртят въглехидратите за тези 8 седмици  1 ден ниски 2-ри ден средни и 3 -ти ден високи и така цели 8 седмици. Как ви се струва имали логика в това  И тази програма е за топене на мазнините  заглавието беше нешто от рода на Гед Рипед  фор  8 уикс  това е в последният брои на Флекс американскот издание

А самият Крис Айсето някакъв корав ли е?

ИВ

31.05.07
16:02

казано от Trepa4a на 31.05.07, 15:32:

казано от valentinik46 на 24.05.07, 22:26:

А самият Крис Айсето някакъв корав ли е?

Много ясно, се пак ползва Нутрим ;).

Мисля да го пробвам това, въпреки че ще е трудно...

31.05.07
21:28

http://www.nutramedia.com/about.shtml Ето го и него

Колкото до режима никаде не беше отбелязано в списанието кардио но аз мисля да по4на с две кардио тренировки седми4но след трен. за 20мин. но по нататък .Днес се скапах от този кофеин и зеленият 4аи на капсули направо ме цепеше главата и се отказах от тренировката
Добавките които препоръ4ва са следните
Карнитин 1 гр сутри преди тре. преди лягане
КОФЕИН 200мг сутрин  200мг преди трен един 4ас
екстрак от зелен 4аи 500мг три пъти на ден  но маи ште го намаля  заштото боли глава
Форосколин 20-50мг три пъти на ден
Креатин 5 гр преди трен и 5гр след трен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1