Сила!

29.05.07
16:27

Значи имам Велоаргометър в нас и искам да си взема нешто за издръжливост.Предложете ми нешто.Благодаря ви !!

Предполагам искаш да свалиш някой килограм? Л-карнитин.

29.05.07
16:48

е тои дава ли няква сила question
И как да го пия !! забравих да питам  :-)

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 29.05.07 16:48.

Силно казано. Но то просто ако искаш нещо конкретно за сила си вземи азотен бустер.

29.05.07
16:55

казано от Jorku на 29.05.07, 16:49:

Силно казано. Но то просто ако искаш нещо конкретно за сила си вземи азотен бустер.

ама това вредно ли е :) че искам нешто безвредно :)

Не се препоръчва за под 18 годишни, но това мисля, че е заради възможен проблем с кръвното. Иначе е безвредно да. Добавка си се води.

29.05.07
20:09

А нещо друго ако можеш да ми препорачаш за сила :)

29.05.07
20:18

:gulp: За какво ти е толкова тази сила за колелото.Пий Л-карнитин помага за топене на мазнини и дава енергия.Сила ти трябва ако вдигаш нещо,а да въртиш колело ти трябва енергия и издръжливост.Ако имаш мазнинки вземи си л-карнитин ще ти свърши работа.Другите неща за сила  служат и за покачване на маса.Обикновено на опаковките пише как да се пие,но най-често се пие сутрин и преди тренировка 30 мин.

Мнението беше редактирано от kirios на 29.05.07 20:20.

29.05.07
20:32

Е благодаря много ше се опитам благодаря ви пак :)

29.05.07
20:33

Ама така и не разбрах какъв Л-карнитин да си купя каква марка  :roll:

29.05.07
20:48

За такава издръжливост Inosine.
Чувал съм, че го дават на боксьори и спринтьори.
Мерак ми е да го пробвам ама не и ако трябва да си го взимам от БГ  :coolsmirk:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1