28.05.07
18:35
Дайте идея какъв тип белтъчини е най-полезно да се хапва вечер, но имам предвид след голямата пилешка пържола и салатата в 7 часа. До 10 все огладнявам и като се има предвид, че лягам около час, час и нещо по-късно.. Доскоро хапвах извара (100-150 гр. и й слагах един нарязан домат), но като изям 150 гр. от нея и имам чувството, че направо съм си разбил диетата (НВД). Изчетох разни неща - ем не трябва да се яде след 6 или 7, ем пък било хубаво преди лягане извара или кисело мляко. Кое е правилно и какво въобще може да се хапва в тоя диапазон (10-10.30). Мерси.
Темата беше редактирана от michael_popov на 28.05.07 18:37.
Изварата е идеална за последно хранене.Според мен няма нищо страшно да се консумират 200-300гр. вечер, дори при положение че се приема с 15-20гр. ленено олио /както аз правех,когато бях на НВД/.Идеята да се приема с олио е да се забави усвояването на изварата през нощта,също така да се набавят нужните качествени мазнини. Можеш да си ядеш и след 18:00-19:00 стига да не превишаваш дневния калориен лимит.Поне на мен не ми повлия отрицателно храненето в този часови диапазон ;-) Успех!
Мнението беше редактирано от BobaN на 28.05.07 18:47.
Изварата е супер за диетата ,но имам малък проблем в тоалетната с нея,доста ми е зор, ходенето по голяма!
Добре де, ако човекът не цели качване на мукулна маса а само отслабване, защо да яде безвкусната и блудкава извара? Някаква зелена салата, яйца (варени, бъркани без мазнина), маслинки, сирене, звучат добре. Аз съм на мнение, че храната трябва да доставя удоволствие, а не със зор да я ядеш, само защото ще ти даде повече белтък.