Хранене вечер?

28.05.07
18:35

Дайте идея какъв тип белтъчини е най-полезно да се хапва вечер, но имам предвид след голямата пилешка пържола и салатата в 7 часа. До 10 все огладнявам и като се има предвид, че лягам около час, час и нещо по-късно.. Доскоро хапвах извара (100-150 гр. и й слагах един нарязан домат), но като изям 150 гр. от нея и имам чувството, че направо съм си разбил диетата (НВД). Изчетох разни неща - ем не трябва да се яде след 6 или 7, ем пък било хубаво преди лягане извара или кисело мляко. Кое е правилно и какво въобще може да се хапва в тоя диапазон (10-10.30). Мерси.

Темата беше редактирана от michael_popov на 28.05.07 18:37.

28.05.07
18:46

Изварата е идеална за последно хранене.Според мен няма нищо страшно да се консумират 200-300гр. вечер, дори при положение че се приема с 15-20гр. ленено олио /както аз правех,когато бях на НВД/.Идеята да се приема с  олио  е да се забави усвояването на изварата през нощта,също така да се набавят  нужните качествени мазнини. Можеш да си ядеш и след 18:00-19:00 стига да не превишаваш дневния калориен лимит.Поне на мен не ми повлия отрицателно  храненето в този часови диапазон ;-) Успех!

Мнението беше редактирано от BobaN на 28.05.07 18:47.

29.05.07
22:33

Изварата е супер за диетата ,но имам малък проблем в тоалетната с нея,доста ми е зор, ходенето по голяма!

30.05.07
10:22

Добре де, ако човекът не цели качване на мукулна маса а само отслабване, защо да яде безвкусната и блудкава извара? Някаква зелена салата, яйца (варени, бъркани без мазнина), маслинки, сирене, звучат добре. Аз съм на мнение, че храната трябва да доставя удоволствие, а не със зор да я ядеш, само защото ще ти даде повече белтък.

30.05.07
10:36

Е то си има начини на приготвяне, които няма да ти пречат на диетата и в същото време ще ти е вкусно.

Кулинарство :) хаха

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1