smiana na programata

Темата е заключена.

05.03.04
22:02

Tazi sedmica smeniam programata i iskam da pitam dali e zadaljitelno da po4ina edna sedmica ili moje da zapo4na napravo ot sledva6tata sedmica.No se polu4ava taka 4e v petak(dnes)trenirah biceps i triceps,a po novata programa v ponedelnik triabva da treniram ramo i triceps.Ako zapo4na bez tricepsa da mi e otpo4inal napalno,dali niama da tragna nazad v razvitieto si?Molia pomognete.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:17.

05.03.04
22:11

2 dena sa dostatu4ni da si po4ine tricepsa-vse pak e malka muskulna grupa, osven tova nali si s nova programa :arrow: novi uprajnenia… (+tova da “trugne6 nazad v razvitieto” si zaradi 1 trenirovka malko sme6no zvu4i ako se zamisli6 :D )
Ramo i triceps v 1 den oba4e mi izglejda podozritelno :)  Za6to ne si postne6 programata da vidim kak 6te trenira6 ve4e. Moje i predi6nata da napi6e6. Ot kolko vreme trenira6 i kakvi sa ti merkite?

06.03.04
12:40

ponedelnik-predno i strani4no ramo,triceps
vtornik grab,zadno ramo i trapec
sriada-po4ivka
4etvartak-gardi i biceps
petak-kraka
sabota i nedelia po4ivka
Visok sam 186cm. i teja 78kg.race-32cm,graden ko6-110cm.
Sega dovolen li si?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1