20.05.06
21:15
има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.
Темата беше редактирана от ASTOR на 01.06.07 21:15.
20.05.06
21:21
[quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.
Ами братле имам в нас абтроник използвах го в продължение на месец и нямаше никакъв ефект
Нали се сещаш за кой ти говоря за тоя дето има различни функции на вибриране
според мен са абсолютни боклуци по-добре си дай парите за качествен л-карнитин и мега фет бърнар
отколкото да се занимаваш с глупости
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.
Ами братле имам в нас абтроник използвах го в продължение на месец и нямаше никакъв ефект
според мен са абсолютни боклуци по-добре си дай парите за качествен л-карнитин и мега фет бърнар
да,ама аз не искам да свалям тегло от цялото тяло,а само от корема , затова ми трябва нещо което да акцентира само в тази област.
20.05.06
21:35
[quote author=“Bmw_mafia”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.
да,ама аз не искам да свалям тегло от цялото тяло,а само от корема , затова ми трябва нещо което да акцентира само в тази област.
попринцип мастните натрупвания най-често са изразени в краката,корема и по-гърба малко
И аз не съм много за ползването на тия неща.Дори и да вършат работа няма да те направят да изглеждаш кой знае колко по-добре.Там няма никакво физическо натоварване и пак си оставаш мърда :) А иначе може и да е по-трудно,но пък се отразява добре и на целият ти организъм.Това е моето скромно мнение :wink:
21.05.06
15:47
[quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.
И аз бях тека исках само от корем да свалям мазнини и правх коремни преси и си вразвах на корема един шал и от доло наилон.При мен помогна опитаи аз го правех 3 месеца някаде около 7,5см талия на месец свалях.
[quote author=“DirtyandNasty”]Ами братле имам в нас абтроник използвах го в продължение на месец и нямаше никакъв ефект
Нали се сещаш за кой ти говоря за тоя дето има различни функции на вибриране...
Dirty от тея с електродите дето пускат ток и мускулите подскачат ли? И аз имах една пеперудка ама смешна работа. Но като цяло да ви кажа в тая работа с електро фитнеса има нещо вярно. Преди 2 години съквартирант ми беше един италианец и той си беше купил такава джаджа за 200 и нещо евро май беше и то на някаква разпродажба и един път го пробвах на бицепсите един сеанс и на другия ден имах мускулна треска :? За да са направени значи има истина в тях е нормално ако си го вземеш от WS Teleshop за 10лв 2-3 такива нормално че няма да бачкат, все едно да си вземеш от Про Голда и да си мислиш че пиеш нещо. Онова си беше ебати кутията със 100 кабела.
По-добре използвай термо колан по време на тренировка.
[quote author=“VAIRON”]По-добре използвай термо колан по време на тренировка.
И от това никаква файда
29.05.07
12:06
аз лично ползвам от тзи “термо колани” ... ми какво да ви кажа общо взето изпотяват доста иии има макар и малък ефект ... но не е магическа пръчка се пак :-)
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Bmw_mafia”]има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.
Ти може да искаш само от корема обаче не става така ако губиш мазнина губиш я от цялото тяло и най - вече от там където е натрупана най - много, но общо взето се разпределя.
29.05.07
18:24
[quote author=“DirtyandNasty”]Ами братле имам в нас абтроник използвах го в продължение на месец и нямаше никакъв ефект
Нали се сещаш за кой ти говоря за тоя дето има различни функции на вибриране...
Dirty от тея с електродите дето пускат ток и мускулите подскачат ли? И аз имах една пеперудка ама смешна работа. Но като цяло да ви кажа в тая работа с електро фитнеса има нещо вярно. Преди 2 години съквартирант ми беше един италианец и той си беше купил такава джаджа за 200 и нещо евро май беше и то на някаква разпродажба и един път го пробвах на бицепсите един сеанс и на другия ден имах мускулна треска :? За да са направени значи има истина в тях е нормално ако си го вземеш от WS Teleshop за 10лв 2-3 такива нормално че няма да бачкат, все едно да си вземеш от Про Голда и да си мислиш че пиеш нещо. Онова си беше ебати кутията със 100 кабела.
Да ти кажа бачкат ! Като бях малък си счупих ръката и после на рехабилитацията 2-3 минути всеки ден ми пускаха няква такава машинка с ток и имаше голям ефект (ест беше комбинирано с упражнения) ;)
29.05.07
22:24
Моят съвет е, тъй като и аз имах този проблем, но вече е почти напълно изчистен, е...
Първо търчиш или въртиш, после атакуваш проблемната област - при мъжете тя е корема в повечето случаи, с поне 3 упражниения, минимум по 4 серии - аз лично правя два вида преси, и едно упражнение с дъмбели. После продължаваш с нормалната си тренировка - гърди, марди и тн. Пия Л-Карнетин и Фет Бърнари и ефектът е мазало.
Свалил съм 17 кила, е верно за 4 месеца, ама това не е най-важното... Обиколките намаляват там, където трябва...
30.05.07
07:29
Моят съвет е, тъй като и аз имах този проблем, но вече е почти напълно изчистен, е...
Първо търчиш или въртиш, после атакуваш проблемната област - при мъжете тя е корема в повечето случаи, с поне 3 упражниения, минимум по 4 серии - аз лично правя два вида преси, и едно упражнение с дъмбели. После продължаваш с нормалната си тренировка - гърди, марди и тн. Пия Л-Карнетин и Фет Бърнари и ефектът е мазало.
Свалил съм 17 кила, е верно за 4 месеца, ама това не е най-важното... Обиколките намаляват там, където трябва...
Искаш да кажеш,че кардио тренировката и корема ги правиш преди силовата тренировка ??? Ммм така не губиш ли енергията (въглехидратите) нужни за добра пълноценна силова тренировка,а след нея стопяваш много повече мазнини с кардиото,защото организма няма енергия и му се налага да черпи от вече натрупаните подкожни мазнинки .Поне това е теорията,която подкрепям.
30.05.07
09:07
ами гледай са - преди и аз тренирах точно както ти каза, но ми препоръчаха този начин - атакуване на зоните с мазнините преди квото и да е било, и май ще остана на този вариант докато смъкна още 4-5 кила, много добре се отразява...
30.05.07
15:26
:lol: Хмм ... ами продължавай щом ти действа,пък може и аз за няколко тренировки да пробвам да видя за какво иде реч.
Благодаря.Успех!
има ли някакви колани или някакви други такива устройства,дето стопяват някаква част от мазнините на корема.Става въпрос за тия джаджи от WS Teleshoр. нека някой ако е ползвал да сподели.
Ако всеки ден правиш по-повечко коремни преси стойш на диета и такива боклуци от предаванетата няма да ти трябват ! ! !
Честно ви казвам, мислех си че вече хората поне малко сте се образовали, ама явно още живеете с мита, че можете да свалите от която зона си искате локално...
Няма такова нещо...
А тези колани са може би най-голямото грабене на пари от с извинение немислещи хора...
Спрете да се занимавате с глупости и започнете една свястна диета, движете се повече и ще свалите ненужните килограми, с мързел нищо няма да постигнете...Същото важи и за Термо коланите.
01.06.07
18:07
Честно ви казвам, мислех си че вече хората поне малко сте се образовали, ама явно още живеете с мита, че можете да свалите от която зона си искате локално...
Няма такова нещо...
А тези колани са може би най-голямото грабене на пари от с извинение немислещи хора...
Спрете да се занимавате с глупости и започнете една свястна диета, движете се повече и ще свалите ненужните килограми, с мързел нищо няма да постигнете...Същото важи и за Термо коланите.
Евалата бате !!! Много си прав иии аз преди да започна да се движа да тренирам .... некакви диети (гладуване) иии седа пред компа и се чуда що нищо не става,ми няма да стане.Не трябва само глад трябва и тренировки !!!А пък колана до голяма или малка степен сваля локално на корема повечко мазнинки .... не много но повечко (лично мнение).
Успехи!!!
01.06.07
20:48
ха ха разбира се че няма смисал от колата с токова треноровка то ако така ставаше секи щеши да има супер преса!!тремо колана е не по малко несериозен от него освен да се дехидратираш друго няма да получиш!!
01.06.07
21:00
За въпросните колани по телевизията съм съгласен, че са загуба на пари и нерви!
Но има машина, работещи с ток, които имат ефект. Има ги и в повечето центъри за рехабилитация ;)