Преднизолон ?

Темата е заключена.

10.12.04
14:39

Аве момчета чувалили сте за тая щуротия - преднизолон . Едни лапета от залата ония ден ми изкараха такова нещо доколкото разбрах е много евтино . Това било някакъв кортико стероид . Единия дето го взимал качил 4кг. за 3 седмици , обаче бъбъреците почнали да го болят яко . Кажете вие какво знаете за препарата , някои ползвал ли го е ?

10.12.04
14:43

ОООО щом е кортико стероид долу рацете ! Това го дават на асматици и болни хора има катаболен ефект и по-скоро ще разгради мускулат окотлкото да го изгради обратното на тестостерона му е деиствието.
по-здрави

10.12.04
14:45

Кво ли не праят децата та да станат по големи :cry:

10.12.04
14:54

Абе знаех си аз , че тва е кофти работа ама ходи обяснявай............ :x :x :x

10.12.04
17:19

После ште им доиде акъла в главата..

AR

12.12.04
06:38

прднизолон  :lol:  от това лекарство наистина ще качат маса само че няма да е мускулна.баба ми го взима и все се оплаква че много огладнява и дебелее от него.

PR

21.12.04
14:08

абе пичове извинявайте че  точно в тая тема ви питам  ама така и така сте писали за кортикостероидите може ли да ми кажете каде има по голяма информация за тях.аз лично бях намерил една голяма статия някаде във форума обаче нещо я изгубих .ако някой от вас се сеща или пак знае друго място кадето може да се прочете нещо повъпроса ще съм му много благодарен

21.12.04
14:59

predator, основното нещо, което те интересува е да стоиш на далеч от тях (освен ако нямаш здравословни проблеми и те не са еинственият изход/лекарство) и, че от тях тялто ти няма как да изглежда по-добре  :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1