10.12.04
14:39
Аве момчета чувалили сте за тая щуротия - преднизолон . Едни лапета от залата ония ден ми изкараха такова нещо доколкото разбрах е много евтино . Това било някакъв кортико стероид . Единия дето го взимал качил 4кг. за 3 седмици , обаче бъбъреците почнали да го болят яко . Кажете вие какво знаете за препарата , някои ползвал ли го е ?
ОООО щом е кортико стероид долу рацете ! Това го дават на асматици и болни хора има катаболен ефект и по-скоро ще разгради мускулат окотлкото да го изгради обратното на тестостерона му е деиствието.
по-здрави
Абе знаех си аз , че тва е кофти работа ама ходи обяснявай............ :x :x :x
12.12.04
06:38
прднизолон :lol: от това лекарство наистина ще качат маса само че няма да е мускулна.баба ми го взима и все се оплаква че много огладнява и дебелее от него.
21.12.04
14:08
абе пичове извинявайте че точно в тая тема ви питам ама така и така сте писали за кортикостероидите може ли да ми кажете каде има по голяма информация за тях.аз лично бях намерил една голяма статия някаде във форума обаче нещо я изгубих .ако някой от вас се сеща или пак знае друго място кадето може да се прочете нещо повъпроса ще съм му много благодарен