31.05.07
11:52
има ли тои място в моето нвд! пия си го два п1ти на ден и ме засища! но незная как деиства на организма ми, пречи ли на диетата. Приемам го като самостоятелно ядене.
31.05.07
12:26
Има много, много сол в тези бульони... а е пълен въздух в сравнение с чисто месце или яйца.
02.06.07
14:14
казано от Nosferatu на 31.05.07, 12:26:
Има много, много сол в тези бульони... а е пълен въздух в сравнение с чисто месце или яйца.
Добре така е . Тук спор няма , но не мислите ли ,че не може нон стоп да се приемат яйца и чисто месо във вид на пържоли?
Все пак организма има нужда от нещо готвено, макар и веднъж на 7 дена. Това си е само мое мнение , вие какво мислите?
Ако под готвено,разбираш гозби-мисля че няма нужда!
Аз не съм опитвал гозба от 6 месеца и се чувствам добре!
02.06.07
19:42
Да, гозба - но не мусака например , която е пълна с картофи ... Става дума за съвсем леки и как да кажа “диетични” гозби като супички и бульончета без фиде , ориз и такива неща . Просто нещо течно
Аз веднъж на 7 дни си позволявам да правя един “свински” ден,като ям супи,сладко и каквото друго ми се яде.Въпреки това гледам в този ден да си осигуря и нужните белтъчини за деня.Следващите дни спазвам стриктна диета и след седмица пак правя същото.Установил съм,че на мен ми идва добре.Ако държиш организма в постоянни лишения той очаква дълъг период на глад и прави всичко възможно да пази мазнини за пресдтоящия период.За това се правят и въпросните зареждания.Е аз не го правя по страндартния метод със зареждане на 3-4 дни,а на 7 и то яко :)При мен работи.При всеки е индивидуално,но зареждане трябва да има.