Болезнени пулсации в рамото.

14.05.07
23:30

Здравейте. Изкажете мнение по този проблем, ако сте имали подобна ситуация моля Ви.

Значи преди седмица тренирах рамене, когато за пръв път усетих някакво напрежение в лявото рамо...чувството - сякаш самата ми става се бе развила. Както и да е ... принципно не съм тъпо парче, но от упорство си изяждам ушите. На другия ден тренирах бицепс, а на следващия вместо да почина, подхванах една тежка и адски чиста тренировка за гърди.

Започнах бенч от 90 килца, след което постоянно увеличавах тежестта с по 5 на всяка от 4-те ми серийки и намалявах повторенията с по 2. Странното е, че по време на тренировката не усетих каквото и да било контузване, но в момента положението ми е значително по-лошо. Вече пет дена получавам адски болки през няколко секунди в рамото и сериозно се замислям дали да не отида на лекар.
Случвало ли ви се е нещо подобно, какво се оказа, за колко време го преодоляхте ... това са въпросите, които ми се въртят в главата... :)

Темата беше редактирана от ApoloS на 14.05.07 23:31.

15.05.07
11:55

казано от ApoloS на 14.05.07, 23:30:

Както и да е ... принципно не съм тъпо парче, но от упорство си изяждам ушите. На другия ден тренирах бицепс, а на следващия вместо да почина, подхванах една тежка и адски чиста тренировка за гърди.

отговори си сам на наи-важното , почини 1 седмица после ако не си се подобрил отиди на доктор!

До няколко часа ще публикуваме статията “Проблемното рамо” в раздела д-р Спорт

18.05.07
20:10

казано от Симеон Гълъбов на 18.05.07, 15:10:

До няколко часа ще публикуваме статията “Проблемното рамо” в раздела д-р Спорт

Благодаря ти за инфото, ще гледам да я прочета.

А като цяло след известна почивка горе долу се пооправих. Смятам утре отново да започна тренировки ... като за начало с по-леки тежести, за да не стане повторен фал. :)

Мнението беше редактирано от ApoloS на 18.05.07 20:12.

30.05.07
12:40

И аз съм имал болки в лявото рамо, все едно се е откачило. Това може да е обикновена контузия,а може и да е от сърцето.

30.05.07
14:17

казано от Baleto на 30.05.07, 12:40:

И аз съм имал болки в лявото рамо, все едно се е откачило. Това може да е обикновена контузия,а може и да е от сърцето.

Как пък го измисли, че е от сърцето?

30.05.07
14:37

Тва ми ко каза доктор, не съм си го измислил.

Да, всъщност не само лявото рамо, но в повечето случаи лявата част на шията и голяма част от горния ляв крайник. Ако наистина имаш някакви оплаквания от сърцето, се обърни към кардиолог

Ето и статията, за която споменах по-горе
http://www.bb-team.org/articles/1416

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1