24.05.06
17:08
Тъй като не самото трениране ме отблъска и ме кара да мързелувам колкото 15минути които трябва да ходя и след това толкова да се върна от фитнеса. А и през времето когато мога там е ФУЛЛ.
Та на въпроса. Значи искам да си купя лежанка с двата наклона, със това дето упражнява краката.
Искам да има късия лост и тежести естествено.
Колко горе долу ще ми излезе да си купя таква.
Парите са от значение и не държа да е най-доброто, но да е достатъчно за нуждите ми.
1ох
Важи за територията на София, препоръчайте ми магазини.
24.05.06
17:18
За лежанката магазин: “направи си сам” защото просто са нереално скъпи тези по магазините в 1 лежанка която струва 300 лева има материали точно за 30лв и малко заваряне.
за тежестите може да провериш фторичните суровини или да си купиш от метро ама са доста скъпи.
Това е ако са ти проблем парите ,иначе ако разполагаш с 500лв мисля че ще ти стигнат,такава лежанка с приспособление за краката е около 300лева в метро.Един хубав лост 60-70 и останалото дискове.
24.05.06
17:26
Гледах преди да ми изтрият акаунта(не знам защо) преди 5месеца някде че Astor си е направил сам.
Може ли да ми дадете снимков материал за направа на лежанка.
24.05.06
18:14
на мен баща ми ми направи излезе около 30лева всичко ,ако искаш дай поща или скаип и утре ще я снимам :)
24.05.06
18:38
Лелел човек ако ми пратиш снимки и някакви размери ще си злато.
tony_wacker@abv.bg - ми е пощата
Skype-то: toni_bulg Ако пишеш на него се представи(щото може да не съм аз на компа.)
10х много
28.05.06
22:31
снимки някой да даде?И информация ако може как точно се прави
29.05.06
23:10
Ами засега едно момче(мъж ли е нз) ми обеща да даде снимки и размери, пък ще видим.
Ако и Astor се навие :roll: Защото му видях снимките в темата(за снимки) обаче там доста оскъдно мога да видя какво се е получило :roll: :roll:
Мерси предварително на всички
Здравейте,
Ако може и на мен да ми изпратите размери и снимки ,ще съм ви много благодарен
Адреса ми е beldo@abv.bg
Благодаря предварително
Здравеите та и аз съм решил да си направя лежанка вярно е че излиза много по евтино пък и ми е мерак аз да си я направя.Та ако можете ми пратете снимки и размери,и кажете какво сте използвали в направата,трябва ми и информация за лоста и дисковете(тежестите),откаде мога да си взема лост и тежести или как да си направя,за лоста предпочитам да е плътен,следователно да е по-тежък,ако можете кажете от каде може да се вземе или да се потърси и за тежестите също.Много хора са ми казвали че тежести се правят някои са си правили от олово правят калъпи и ги пълнят,със цимент също съм чувал че стават,ако имате идея как става даите ще съм ви благодарен.А за лежанката аз мисля че частите са тъи наречените квадрати,според мен това е доста добър материал за нарпава на самата конструкция на лецанката,ако имате други идеи и предложения кажете и за размери също наи-добре ще е със снимков материал.Благодаря предварително на всички отзовали се.Ако неможете да постнете снимки тук(ще е по-добре да са тък за да ги видят и др да не ви пишат постоянно да им ги пращате) или евентуално на пощата ако можете да ми дадете някаква информация пишете тук в темата или на ЛС.
Е аиде кажете де,нали толкова сте правили и знаете размери и имате снимки аиде чакам да пишете де,моля ви трябва ми информация,по предишния пост ако можете да ми дадете информация тя ми трябва.