31.05.07
07:18
Здравейте,искам да ви попитам какво мислите за тренирането на тези 2 мускулни групи в 1ден,понеже чувам различни коментари..
31.05.07
07:50
Зависи какво искаш.За сила гръб и малко бицепс е ОК ама за маса аз лично не харесвам тази комбинация.Много се изморява бицепса и немога да го прая контролирано с реалната тежест с която си тренирам.Гръб и трицепс примерно е ОК но може би най-добре е примерно 4 тренировки в седмица във всяка отделна гръпа натоварена на макс за кратко време.Единствено ръцете може в 1 ден.Аз сега тренирам така и се чувствам отлично!!!
31.05.07
07:51
Ми аз ги тренирам в един ден.Просто такава ми е програма вече близо 3 месеца тренирам Гръб и бицепс в един ден и имам добри резултати!!!!! ;-P
Перфектно се трнират в 1 ден, защото повечето упражнения за гръб ангажират и бицепса и след това са ти достатъчни 2 упражнения за бицепс и готово.
И аз лично съм ги тренирал в един ден,но при гърба участва като помощен мускул и бицепса.Аз по принцип тренирам за маса и товаря максимално гърба и след това за бицепса действително не мога да вдигам с нормалните си килограми и по-малко.Според мен това пък води до неефективно натоварване на бицепса,тъй като още преди да почна да го правя той е вече изморен.Комбинирам гръб с трицепс ,така и двете мускулни групи ги натоварвам достатъчно.