29.04.07
07:56
Предстои ми едно завръщане по родните земи, следващия месец, а не ми се иска да спирам да тренирам (особено като знам на кави кулинарни атаки ще бъда подложена :) ). Загубила съм реална представа за това къде има зали и коя колко е добра, затова моля за ваши впечатления. Основно изискване хигиена. Другото от типа на приятна атмосфера и алибали са екстри с незадължителен характер, които обаче не бих отказала. :coolsmile:
Благодаря!
казано от Tralfamadorian на 29.04.07, 07:56:
Предстои ми едно завръщане по родните земи, следващия месец, а не ми се иска да спирам да тренирам (особено като знам на кави кулинарни атаки ще бъда подложена :) ). Загубила съм реална представа за това къде има зали и коя колко е добра, затова моля за ваши впечатления. Основно изискване хигиена. Другото от типа на приятна атмосфера и алибали са екстри с незадължителен характер, които обаче не бих отказала. :coolsmile:
Благодаря!
Зали има много. Ако търсиш хигиена и ако под приятна атмосфера разбираш лъскава, предполагам фитнесите в Пикадили центровете ще ти допаднат.. ТИМ залата - също.
01.06.07
07:03
Препоръчвам ти фитнес център “Финес”. Намира се в техникума по облекло. Аз тренирам там и съм много доволен от условията. Широко е, има всевъзможни уреди, чисто е (не се допуска влизане с външни обувки) и ходят доста жени. Мисля, че определено ще ти допадне.
Фитнес център Мусаши в х-л Черно море също е не лоша зала, а и цените са по-поносими в сравнение със залата в Пикадили Парк. Фитнеса в Палах център също е много добър, но и малко по-скъп. Има и една зала до магазин Габровски (срещу Пикадили - окръжна болница), до колкото знам и в нея не е лошо, ама там не съм тренирала. Дано да съм помогнала.
01.06.07
13:30
Малко късничко ми идва информацията, но все пак благодаря на всички. Тази “Финес” я гледах и и се чудех, защото изглежда приятно отвън, пък и ми е близо. Следващия път, като се прибера до Вн ще я пробвам.
01.06.07
16:10
казано от Tralfamadorian на 01.06.07, 13:30:
Малко късничко ми идва информацията, но все пак благодаря на всички. Тази “Финес” я гледах и и се чудех, защото изглежда приятно отвън, пък и ми е близо. Следващия път, като се прибера до Вн ще я пробвам.
Пробвай я, няма да съжаляваш. Не че правя реклама, но наистина си заслужават 3-те лева за тренировка.
За мен най-добрата зала е ТИМ (Медицински Университет). Хигиената е винаги на ниво и се поддържа отлично. А и като цена е добре. От “Мусаши” съм много недоволен. За Extreme” мога да кажа само, че е една ДУПКА. Във “Финес” не съм ходил щото не прекарвам достатъчно време във Варна. А новото Пикадили и Палах центъра са много добри, но цените са прекалено високи ине си заслужава.
02.06.09
16:54
А да попитам отивам си във Варна за лятото и търся някои фитнес на ниска цена.Благодаря предварително