31.05.07
19:45
Искам да попитам какви са впечатленията ви за тази фирма наи-вече за креатина
казано от buhalbot на 31.05.07, 19:56:
кажете щото навсякаде ми предлагат p&b но ме притеснява че е българска
За мен качеството е преди всичко, т. е. предпочитам не-българското.
01.06.07
08:14
пауър енд мутри ;)
01.06.07
08:18
айе дайте един сериозен отговор де
Ами за мен беше достатъчно една българска марка да рухне (Нутрим) за да се насоча на запад към продуктите на ОN и Universal. Просто нямам доверие в българските неща вече.
01.06.07
10:30
във фитнеса почти всички употребяват продуктите на P&B и PowerFood досега няма недоволни, особено се кефят на креатин малат на power food, нема паре за USA суплементи
Не съм доволен от фирмата при все ,че съм пил доста дълго повечето неща които предалгат и то в комбинация.Протеина им тогава беше кофти,много зле разтворим и като цяло кофти.От креатина им задържах повече вода от всеки друг монохидрат,глутамина им беше на бучки (от влага или и аз незнам от какво),БЦАА-то им имаше някакво раминаване като милиграми с това дето пише официално на опаковката и отзад на съдържанието.Иключително зле опаковани бяха тогава с един найлон върху кутията,който много пъти и липсваше и така са продавали стоката си,сега незнам как е.Освен това и други неща съм чувал,които не съм установил аз,незнам колко са верни,но прибавени към това, от което и аз не съм доволен,ми е предостатъчно повече да не купувам продуктите им.
01.06.07
19:45
Няма как да са хубави българските суплементи без да са скъпи. Качеството струва пари! В САЩ се поизвеждат партиди от стотици хиляди на даден продукт,40 милярда индустрия, 2000 производителя и цената и качеството са на високо ниво. Тук-”бутиков пазар” и 4 производителя на цени под стойността на суровините. Не гледайте че цените в САЩ са по-ниски там не плащат ДДС на крайната цена. То оскъпява и нашите и щатските продукти МНОГО. И като се замислиш че Нутрим дават 50% отстъпка за да им продава някой нещата, само си сметнете какво струва това което пиете и къде ще му излезе края.
Качеството струва пари! Не си правете експерименти със здравето. По-добре пропускай един месец и си вземи нещо по-качествено, после ще имаш по-голям ефект!