power and beauty мнения

31.05.07
19:45

Искам да попитам какви са впечатленията ви  за тази фирма наи-вече за креатина

31.05.07
19:56

кажете щото навсякаде ми предлагат p&b но ме притеснява че е българска

31.05.07
20:13

казано от buhalbot на 31.05.07, 19:56:

кажете щото навсякаде ми предлагат p&b но ме притеснява че е българска

За мен качеството е преди всичко, т. е. предпочитам не-българското.

ВИ

01.06.07
08:14

пауър енд мутри ;)

01.06.07
08:18

айе дайте един сериозен отговор де

01.06.07
09:19

Ами за мен беше достатъчно една българска марка да рухне (Нутрим) за да се насоча на запад към продуктите на ОN и Universal. Просто нямам доверие в българските неща вече.

BE

01.06.07
10:30

във фитнеса почти всички употребяват продуктите на P&B и PowerFood досега няма недоволни, особено се кефят на креатин малат на power food,  нема паре за USA суплементи

01.06.07
10:38

Не съм доволен от фирмата при все ,че съм пил доста дълго повечето неща които предалгат и то в комбинация.Протеина им тогава беше кофти,много зле разтворим и като цяло кофти.От креатина им задържах повече вода от всеки друг монохидрат,глутамина им беше на бучки (от влага или и аз незнам от какво),БЦАА-то им имаше някакво раминаване като милиграми с това дето пише официално на опаковката и отзад на съдържанието.Иключително зле опаковани бяха тогава с един найлон  върху кутията,който много пъти и липсваше и така са продавали стоката си,сега незнам как е.Освен това и други неща съм чувал,които не съм установил аз,незнам колко са верни,но прибавени към това, от което и аз не съм доволен,ми е предостатъчно повече да не купувам продуктите им.

ВИ

01.06.07
19:45

Няма как да са хубави българските суплементи без да са скъпи. Качеството струва пари! В САЩ се поизвеждат партиди от стотици хиляди на даден продукт,40 милярда индустрия, 2000 производителя и цената и качеството са на високо ниво. Тук-”бутиков пазар” и 4 производителя на цени под стойността на суровините. Не гледайте че цените в САЩ са по-ниски там не плащат ДДС на крайната цена. То оскъпява и нашите и щатските продукти МНОГО. И като се замислиш че Нутрим дават 50% отстъпка за да им продава някой нещата, само си сметнете какво струва това което пиете и къде ще му излезе края.

Качеството струва пари!  Не си правете експерименти със здравето. По-добре пропускай един месец и си вземи нещо по-качествено, после ще имаш по-голям ефект!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1