01.06.07
15:17
Значи от днес почнах НВД обаче съм много гладен нещо.Целта ми е само изгаряне на подкожни мазнини и орелефяване.Незнам се си мисля,че ако съм така гладен ще отслабна много бързо и ще ми изгори и мускулната маса.Ето какво ядох днес:
9:00 50гр орехи с 1 кисело мляко верея 0.1%
10:30 3 белтъка с 1домат
12:00 150гр пилешка пържола със салата от зеле.
16:30 1 кисело мляко
това за сега и се чувствам гладен.След това смятам:
19:00 150гр пилешка пържола със салата.
22:00 150гр извара.
Значи 183см,93кг сам.Повтарям целта е не отслабване а орелефяване и горене на подкожни мазнини.
Махай го това мляко, не ти трябват бързи въглехидрати (лактоза).Сутринта сложи овесени ядки с 200-250мл. прясно мляко, а в 16:30 сложи орехите.Иначе е добре, освен ако не ти куца калорийният баланс... Кажи в колко си лягаш.
Мнението беше редактирано от DDD на 01.06.07 15:45.
24,24:30.И спя до 8:30,9.НЗ един приятел каза ,че докат се орелефявам може сутрин да се яде хляб препечен и порция макарони,защото почвам да горя,както мазнини така и ММ.Също така каза ,че използвам въглехидратите в фитнеса и поради това не е лощо да се хапват въглехидрати сутрин при орелефяване.
Мнението беше редактирано от Ест на 01.06.07 16:32.
хапваи и черен или царевицен хляб 2филиики все пак си 93 кг тва тяло трябва да се захранва от някаде иначе няма сила за тренировка
Горене на подкожни мазнини = отслабване. Иначе разбира се млякото ще ти прецака режима, затова яж хлебец със сложните му въглехидрати. А да, овесени ядки. Логиката е проста 100 грама сложни въглехидрати са по-добре от 15 грама бързи. Надявам се схвана иронията ми.
Иначе моят съвет: щом харесваш мляко,консумирай си и ако по някаква причина не чистиш можеш да го ограничиш. Но ти гарантирам,че кофичка кисело мляко няма да ти повлияе. Разбира се кардиото е най-важна част; практикувай го и след като се орелефиш.
Значи смятам сутрин да ям някъкви въглехидрати като порция макарони или препечен хляб.Ще да ги въртя.Понеже имам нужда от енергия за тренировките.А и имeнно от тези тренировки и кардиото се изразхождат тези въглехидрати.Вие какво мислите дали е така??
Мнението беше редактирано от Ест на 02.06.07 07:53.