01.06.07
19:24
здравейте :) искам да ви помоля ако можете да ми препоръчате някакъв Кре-алкалин или 3-креатин малат 100-150 г. (нали се пият по налко грамове от монохидрата) като марка и горе долу оринтировачна цена - пил съм само монпхидрат и сега искам да пробвам Кре-алкалин или 3-креатин малат, защото чета , че все повече тях препоръчвате :) мерси :)
Темата беше редактирана от CrazyS на 01.06.07 19:27.
Преди време имаше само на Saturn & Aminostar.
Aminostar - лично изпробван - много доволен
Saturn - manson беше много доволен.
Сега има и на Байотек ама нещо засега само отрицателни мнения.
п.с. за креалкалин говоря
за този, който ти си ползвал какъф грамаж имаеше и кви пари беше , ако понмиш :)
Ами то си е стандартна дозата - 1.5гр.
Цената - беше около 55-60лв ама доста отдавна.
Този на сатурн е на прах и е най-изгоден - 40лв.
Аминостара е на капсули - по-удобно е , само в това е разликата.
На последвалия ти въпрос :) :
Трен. ден - сутрин 1.5гр и преди трен. 1.5гр
Почивен ден - сутрин на гладно 1.5гр.
Май така стигаше за 45дни.
сатурн май верно ще ми е по изгоден - от нета ли сте си ги поръчали иначе или тука в СФ има някъде магазин ?
мерси :)
едит: намерих тази тема , която вмомвнта чета :) - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/18211/
edit2: ако ен намеря на стаурн , пак ще си карам на Ултимейт Нутришън КреаПиур
Мнението беше редактирано от CrazyS на 01.06.07 21:00.
Няма да сбъркаш нито с малата, нито с алкалина. Много евтино излиза креатин пак на алкална основа с pH=12-14. Казва се креалкатеч на Биотеч. 2 капсули е дозата. Няма зареждаща доза. 90 капсули са около 21-2 лева. Айде търси и недей благодари. Не е баш кре-алкалин, но ми действа по добре от монохидрата и е достоен конкурент на малата ;)
13.09.10
11:28
Имам един въпрос . Мога ли да започна с Кре Алкалина например на Сатурн , ако до сега не сам взимал креатин? Трябва ли да има някаква почивка в тези 45 дни?
П.С. Emzo каза “Май така стигаше за 45дни.”
13.09.10
12:28
креалкалина на Пийк - 34 лв 240 хапчета по 600 грама всяко - взимат се по 5 на ден