animal cuts

01.06.07
20:41

Искам да попитам за проблем който излезе при употребата му.Вземах го в продължение на три седмици и имаше добър резултат.Сутрин на гладно и един час преди тренировка.Но един ден започваики тренировката започна яко главоболие ,което се усилваше с напредване на тренировката.Стана ми много лошо едва не колабирах.Спрях и на другия ден отидох да продължа тренировката и пак започна по същия начин само че спрях по рано.Спрях да ги пия и вече цяла седмица нямам проблеми.Въпроса ми е защо три седмици нищо ми нямаше и изведнъж когато го комбинирах с протеина и проблем.Да продължа ли да го вземам след известна почивка или да го заменя с нещо друго?

01.06.07
21:15

Временно го спир. Иди на лекар. Мислч, че ти е вдигнало кръвното. Температурите са по-високи вече. Това не е слаб бърнър макар че има и по-силни. Най-сигурно иди на доктора личния. тука, който каквото да ти каже ще е наполовина вярно ;)

RA

02.06.07
17:10

Аз за animal cuts съм чувал само положителни отзиви... кофти. Той по принцип не се преполъчва за хора с проблеви със сърцето, и повишено кръвно, но най-вероятно си наясно с това...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1