Глутамин-помощ

01.06.07
14:19

Здравеите!Може ли да ми кажете какав вкус има глутамина защото сега си зех един български на EXPLODE и понеже за парви пат пия глутамин  и тоя дет си зех беше солен.нормално ли е?или не е 4итав?а може ли да е от това 4е го смесих с креатин??? :question:

01.06.07
15:40

Глутамина има много хубав глутаминов вкус понякога с Л-глутаминен оттенък :-) Принципно се води безвкусен...виж за креатина не знам, защото не употребявам, нека друг да сподели.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.06.07 18:20.

И двете нямат вкус. Глутаминът не би трябвало да е солен, но има такъв вкус ... абе не точно на сол, но предполагам, че е истински.

01.06.07
16:20

В момента пия Глутамина на BioTech има леко кисел вкус. Напомня на разтворено във вода малко количество лимонтозу.
Преди това съм пил глутамина на Нутрим, които не мога да определя какъв точно вкус имаше, освен че беше гаден и в началото дори ми се повдигаше.

01.06.07
18:10

еми нз оба4е тоя глутамин има леко солен вкус.а ина4е срока на годност си е ок до 2009

01.06.07
18:31

Аз тая марка EXPLODE я чувам за първи път :-) Моят съвет е да не ползваш продукти, в които не си сигурен.

RO

02.06.07
06:48

Кристалите на глутамина са  малко по- едри и блестят леко като малки фини натрушени стъкълца виж твоя такъв ли е

Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 02.06.07 06:49.

02.06.07
08:04

ами да некфи такиа не баш кристалчета некфи такиа като много финни малки прачици а ина4е саита им е goton.bg

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1