09.09.04
21:45
Имам доста големи крака (бутове), повечето от които е мазнина, и ми каза че са станали такива, поради моя хранителен режим. Странно ми се струва това, тъй като си мисля че големината на краката ми е чиста генетика. Както и да е ? Дали бутовете ми мога да ги сваля някакси с някаква диета или хранителен режим и какъв по точно ? По принцип не съм много дебел. Мерките ми са 180 висок и 70 килограма тежа. Останалата част от тялото ми е добре развита(ходя от близо 9 месеца на фитнес !), но краката ми и по точно бутовете ми са огромни...
Ми колелце върти... Аз поначало си имам адски силни крака и даже ме е страх да правя клек с максимум килограми, че адски бързо ми растат...
Намери си касетка с упражненията на Синди Крауфорд :D или Тае Бо нещо.
Ма не се шегувам!
Иначе за отслабване само в краката, щото предполагам, че другаде искаш да качваш, е нужна много добре балансирана от гледна точка на индивидуалните особености програма, включваща както пододящи упражнения, така и подходящо хранене. Сложничко е (не невъзможно). Ако искаш постни пълни подробности за себе си и ще помисля.
Успех! :)
24.11.04
12:34
Тичане (бързичко) по стълби и спринтове,това ще ти помогне да си решиш проблема.
е тука мога да поспоря,
аз когато правя спринтове на 50-100 м краката ми растат, а и не само мойте, и на хората които са ми го препорачали, а той иска точно обратното
аз бих препоръчал велометар, и стандартните упражнения за крака( освен клекът) сас по 20 повторения нормална, не много голяма тежест