02.06.07
15:04
Взех си протеина на Ултимейт Уей Сщприйм - 5 либри за 85 лв. И естевствено като го отворих си личеше че е отварян и на всичкото отгоре листчето беше отлепено (дето на него пише do not purchase if ...) . Е кажете ми как после да си купа нещо от тоя п******т КУрабиберов. ...Та да не си го взимате щото има вероятно и при вас да е така.
Много правописни грешки са щото съм бесен!
Темата беше редактирана от Bu6mena на 02.06.07 15:05.
Хич не се учудвам.Някои хора никога няма да се научат и цял живот ще си останат мошеници.Ако питаш мен,по-добре да липсват няколко дози от колкото да са ти сложили някакви боклуци въртре.Пробвай да направиш рекламация,не оставяй нещата така дори и да не ти го подменят.Но го направи когато има хора в магазина,говори на висок глас с възмущение и ще видиш,че от няма и как ще ти го сменят.
Мнението беше редактирано от Jay_C на 02.06.07 15:54.
02.06.07
18:56
Когато купувам суплементи, гледам първо срока на годност и след това отварям продукта пред продавача, за да видя дали предпазната лепенка е на мястото си :)
Иначе в България, колкото си по-богат, толкова си по-голям циганин. Ето затова никога няма да се оправим, защото всеки гледа да преметне другия.
03.06.07
08:37
Срока си е добре и аз го гледам - има още една година. Дано да липсват няколко дози вместо другото...
BTW. вкуса е горе долу добре, протеина се разтваря лако по трудно (всичко е точно както съм чел за отзивите от този протеин).
казано от Bu6mena на 02.06.07, 15:04:
Взех си протеина на Ултимейт Уей Сщприйм - 5 либри за 85 лв.
Следващият път добави още 15лв и ще си спестиш главоболията - за 100 лв можеш да си вземеш протеин (5lb) със страшен амино профил и особено богат на BCAA. Е, сам се досещаш, че няма да е български.
03.06.07
21:58
Или за 9 лева по-малко пак Американски ....;)
Цените падат заради конкуренцията. А някой да е бил доволен досега от нещо което е купил от карабибера? МОже да направим гласуване и да видим дали ще се намери такъв.