Хранене в USA

02.06.07
21:36

След 5 дни заминавам на бригада. Много се притеснявам за храненето. Примирил съм се, че вероятно няма да мога да тренирам много. Това ще го превъзмогна някакси, но се чудя как ще се храня. Като се съчетае нетрениране с хамбургери ще е някакъв ад. Има ли някой с опит? И Как сте се справили. Честно казано аз предпочотам да изгубя малко мускули отколкото да се върна дебел. Направо смятам да ям колкото се може по-малко. Колкото да не се изпъна :)

02.06.07
22:59

Не мога да разбера притеснението ти.. и в USA както и в България има магазини за.. храна. Това, че Мак-Доналдсите са през 5 метра не те задължава да влизаш в тях още по-малко да се храниш само с junk-food..

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 02.06.07 22:59.

03.06.07
00:53

Така , но при положение че работя на 2 места и се прибирам колкото да се наспя, едва ли ще имам време и сили да си си приготвям храна. А до колкото знам храната, кото ще ми предоставят от работа ще е хамбургер с пържени картофки....ужас!

03.06.07
06:17

Наистина ще е доста кофти... ,а вмъкването на тренировка в този натоварен работен режим е почти невъзможно.Пожелавам ти успех все пак и да разкажеш като се върнеш, защото аз след година,две също ще отида :)

03.06.07
17:09

казано от Crazy_With_Razor на 02.06.07, 22:59:

Не мога да разбера притеснението ти.. и в USA както и в България има магазини за.. храна. Това, че Мак-Доналдсите са през 5 метра не те задължава да влизаш в тях още по-малко да се храниш само с junk-food..

Това, че има магазини за храна е вярно, но и това, че е генно-модифицирана и вредна - също е вярно. От мои приятели съм чувал, че храната там е евтина, но изглежда неестествено. Зеленчуците са огромни и изглеждат като пластмасови и са пълни с всякакви химии. Подобна е ситуацията и с месото - приживе хранят животните с какво ли не.
Разбира се има и екологично-чиста храна, но доколкото знам тя е безбожно скъпа там.
За сметка на това пък, там може да си купиш качествени суплементи на по-ниски цени отколкото тук. Всяко зло за добро :P

04.06.07
04:14

човече искам да ти кажа че ако лесно качваш килограми направо се примири с това!миналата година бях в отлична форма и бях 93кг след 4 месеца като се върнах бях 104кг  при ръст 185см.Напрово ми се ревеше! Човек да ти кажа какво и да ядеш ще качиш.ПО -добре не яж тъкмо ще спестиш пари за  отрова :) .Там в месото има захар,абсолютно навсякаде.В 1 кренвирш в САЩ,които се равнява на 1/3 от 1 наш по тегло имам предвид има 2грама захар! Сам си прави изводи.А да ядеш сладко направо забрави.НО все пак не всеки ден може да се иде там така че опитаи от всичко но по малко!!Много внимавай

между другото в кои щат ще си????

04.06.07
08:45

казано от NE4ovek на 04.06.07, 04:14:

човече искам да ти кажа че ако лесно качваш килограми направо се примири с това!миналата година бях в отлична форма и бях 93кг след 4 месеца като се върнах бях 104кг  при ръст 185см.Напрово ми се ревеше! Човек да ти кажа какво и да ядеш ще качиш.ПО -добре не яж тъкмо ще спестиш пари за  отрова :) .Там в месото има захар,абсолютно навсякаде.В 1 кренвирш в САЩ,които се равнява на 1/3 от 1 наш по тегло имам предвид има 2грама захар! Сам си прави изводи.А да ядеш сладко направо забрави.НО все пак не всеки ден може да се иде там така че опитаи от всичко но по малко!!Много внимавай

между другото в кои щат ще си????

Ужас! Чувал съм същите неща! Доста тапо щото 4 години съм се раздавал страшно много по залите! Хранителни режими и всякакви глупости. Ще съм в Мериленд, Кембридж. Ще работя в хотел Hyatt. Хотела е много гъзарски и пише че има брутален фитнес. Дано да има възможност поне 1-2 пъти в седмицата да правя тренировки за цялото тяло за да не губя тонус. Може да си купя яко L-carnitine и fat burners ище видя кво ще стане. Надявам се и работата да м ихареса и да нямам време да мисля за храна.

Мнението беше редактирано от Cocoa на 04.06.07 08:46.

04.06.07
08:51

Абе напълняването си зависи от теб самия. Аз като бях в Америка и се върнах с 4 кила отдолу. И аз се скъсвах от бачкане и едвам намирах време да ям. Хубавата храна в Америка струва прекалено много, а бургери и прочее има на всяка крачка.

04.06.07
13:37

Ще пиеш много протеин по 4-5 пъти на ден, ще пиеш бцаа същото така и carbo gain на now и чат пат ще хапваш нещо :) , все пак забравяш че там хр.добавки са много ефтини ....

04.06.07
15:19

Само на добавки е трудничко. Представяш ли си кови газове ще имам. Ама все пак ще пробвам.

05.06.07
01:20

ако взимаш нещо добавки взимаи само бърнери,нещо за слабеене.Неможе да се живее на добавки

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1